Dış gebelik olabilir mi bilenler baksın acil 🙏🏻

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Pelincims tarafından oluşturulan Dış gebelik olabilir mi bilenler baksın acil 🙏🏻 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 226 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Dış gebelik olabilir mi bilenler baksın acil 🙏🏻
Konbuyu başlatan Pelincims
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Edanur Polat

Pelincims

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba iyi günler size bir sorum olacaktı şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hamile olduğumu öğrendim kan verdim sonra doktor haftada 1 kan vermemin yeterli olduğunu söyledi sonuçlarım çıktıktan sonra ise 2 günde bir vermelisin dedi
test sonuçlarım bu şekilde
18 Aralık 142
25 Aralık 506
27 Aralık 670
Bu şekilde 2 katı artmamış
önümüzdeki hafta perşembe günü hastane randevum var sizce ne yapayım perşembeye kadar bekleyeyim mi pazartesi yine kan mı vereyim yoksa acile mi gideyim hani ne yapabilirim bilmiyorum her şeyi okuyorum ama hiçbirsey anlamadım bir yol gösterseniz

Edanur Polat

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba iyi günler size bir sorum olacaktı şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hamile olduğumu öğrendim kan verdim sonra doktor haftada 1 kan vermemin yeterli olduğunu söyledi sonuçlarım çıktıktan sonra ise 2 günde bir vermelisin dedi
test sonuçlarım bu şekilde
18 Aralık 142
25 Aralık 506
27 Aralık 670
Bu şekilde 2 katı artmamış
önümüzdeki hafta perşembe günü hastane randevum var sizce ne yapayım perşembeye kadar bekleyeyim mi pazartesi yine kan mı vereyim yoksa acile mi gideyim hani ne yapabilirim bilmiyorum her şeyi okuyorum ama hiçbirsey anlamadım bir yol gösterseniz
Bence geciktirme bir acile git

Tüm sayfalar yüklendi.