Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gozunaydin canım rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasıp etsin ins. Doğum sürecin nasıl geçti canım zamanın varsa kendini iyi hissediyorsan biraz anlatır mısın
Canım gözün aydın rabbim analı babalı peygamberli büyütsün inşallah hayırlı evlat eylesin çok sevindim sonunda rabbim sanada bu güzel duyguyu tattırdı çok sukur
Gozunaydin canım rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasıp etsin ins. Doğum sürecin nasıl geçti canım zamanın varsa kendini iyi hissediyorsan biraz anlatır mısın
Doğum sürecin iyidi ben gözümde büyütmüşüm ben dogurduysam normal herkez doğurur gece sancılarım artdi adet ağrısı gibi sonra suyum. Patladı hastaneye geldik 7cm açıklık vardı şükür ama iyiz
Şükür iyiz ikimizde öperim tabi canım benim
Ayyy canımsın çok sağol bitanem Allahım razı olsun bitanem
İlimizde şükür iyiz canım 3 kilo doğdu teyzesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğum sürecin iyidi ben gözümde büyütmüşüm ben dogurduysam normal herkez doğurur gece sancılarım artdi adet ağrısı gibi sonra suyum. Patladı hastaneye geldik 7cm açıklık vardı şükür ama iyiz
Sevindim canim doğumun iyi geçmesine canim vaktin yoktur belki ama kusura bakma son zamanlarda yaptığın birşey varmıydı acilman ve sancıların olması için şimdiden teşekkür ederim ❤
Daha yeni bayılmışım hemşireler beni kendime getirdi başım döndü kendimden. Geçmişim sonrasını hatirlamyiom ama şükür iyiz canım benim
Amin inşallah canim Allah razı olsun
Amin inşallah canim Allah razı olsun canım
3 gün dediler canım daha yeni bayılmışım varya kendimden geçmişim
3 gün dediler canım daha yeni bayılmışım varya kendimden geçmişim
Şükür iyim normal doğum oldu canim gece sancılarım artdi şiddetlendi ve suyum patladı geldık 7 cm açilma olmuş daha yeni bayılmışım elifim hemşireler kendime getirdi beni
Tansiyondan dediler zaten tek kalkmama izin vermiyorlar hemşire ile gitdim tuvaletde otururken başım döndü gözüm karardı bayıldım beni kendime getirdiler güzel geçti canım çok sukur
Sevindim canim doğumun iyi geçmesine canim vaktin yoktur belki ama kusura bakma son zamanlarda yaptığın birşey varmıydı acilman ve sancıların olması için şimdiden teşekkür ederim ❤