Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varCanlarım iki gün sonra 33 haftalık olucam nasipse zaman yaklaşıyor normal doğum yapmak istiyorum nasipse bana normal doğum için neler önerirsiniz?
Size bisey itiraf ediyim ben buradan sizlerden aldığım iltifatları güzel aşk sözlerini eşimde duymuyomeşimde. Söylüyor ama. Bu kadar değil haha cansiniz
Size bisey itiraf ediyim ben buradan sizlerden aldığım iltifatları güzel aşk sözlerini eşimde duymuyomeşimde. Söylüyor ama. Bu kadar değil haha cansiniz
Canlarım önerileri tavsiyeleri bekliyorum ilki sezaryandi o yüzden hiç fikrim yok normal doğum ile neiy kaç haftadan sonra yapıyım tavsiyeler fikirler bekliyorum bu arada günaydın bitanelerim
Canım son hafta bolca yürü ve hurma tüket elinden geldgnce merdiven in cik ben yarım saate aldım kucağıma kolay oldu doğumum ve en önemlisi soğuk kanlı ol doktor ne derse onu yap inan kolay olur inşallah bi avazda
Canım son hafta bolca yürü ve hurma tüket elinden geldgnce merdiven in cik ben yarım saate aldım kucağıma kolay oldu doğumum ve en önemlisi soğuk kanlı ol doktor ne derse onu yap inan kolay olur inşallah bi avazda
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr