Canlarımm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mirac'ın Annesi🤱💞 tarafından oluşturulan Canlarımm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,620 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Canlarımm
Konbuyu başlatan Mirac'ın Annesi🤱💞
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Yok cnm bu bulaşıcı değilmiş
Yok artık nasıl değilmiş kız bizim yengem kim ile konuştu ise adan Z eye herkes test vermişti. Acaba farklı türleri var mı ki ? Hatta oğluna bulaştı çocuğa evde biz ilaç verdik hastayee yatirmadilar küçük diye

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Yok artık nasıl değilmiş kız bizim yengem kim ile konuştu ise adan Z eye herkes test vermişti. Acaba farklı türleri var mı ki ? Hatta oğluna bulaştı çocuğa evde biz ilaç verdik hastayee yatirmadilar küçük diye
Cnm iki tür varmış doktor demiş bide bu yeni değil baya 1 yıl önceden bulaşmış doktor demiş senin hala yaşadığına şaşırıyorum nasıl tedavi olmadın bu kadar zaman yaşadın diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki bisey oldumu nasıl atlatilar cnm

Tüm sayfalar yüklendi.