Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğim ilk 5hafyaua kadar çok güzel meme emiyordu sütümde fazla fazla geliyordu bence, ama bi gün yetmedi bizde mama verdik o mamayla birlikte memeyi unuttu emzirmeye çalışıyorum tutmuyor sinirleniyo, sütümde epeyce azaldı şimdi mama veriyorum, suda vermeli miyim?
Canım benim kızım 2 gün emmedi göğsümü ağzına verince ağzını biberon ucu girecek kadar açıyordu meme ucumu ağzına sokunca ağzını sıkı sıkı kapatıyordu bazen göğsüm araya sıkışıyordu çok kez canım acıdı diye ağladım üçüncü gün önce kızımın dudaklarına biberonla bir damla mama koydum ağzını biraz açtı mamayı tadınca tam açtı bir elimde biberon diğer elimde göğsüm ucunu ağzına koyup aynı anda azar azar da mama koydum ağladı ağzını açtığında bu sefer mamayı biraz daha fazla koydum biberon sanıp mememi tuttu birkaç gün bu şekilde devam ettim ve şimdi biberonu da memeyi de tutuyor ama sen memeni tutturduktan sonra biberonu bırak kaşık biberon al
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
Bebeğim ilk 5hafyaua kadar çok güzel meme emiyordu sütümde fazla fazla geliyordu bence, ama bi gün yetmedi bizde mama verdik o mamayla birlikte memeyi unuttu emzirmeye çalışıyorum tutmuyor sinirleniyo, sütümde epeyce azaldı şimdi mama veriyorum, suda vermeli miyim?
InsaAllah memeye tekrardan alışır. Bir ara benim de sütüm az gelmistu bende senjn gibi ek olarak mama verdim bir kaç hafta ama kaşıkla verdigim icin şükür birakmadi emmeyi istersen dikrek memeye gecrimezseb once kasikla mamayu vermeye çalış oyle alisitsa memeye de gecebilir.. Soruna gelecek olursak Doktorumuz mutlaka her mamadan sonra maksimum 2 çay kaşığı su verin demişti. Suyu kaynatıp ılıdiktan sonra her mamadan sonra veriyordum kuzum.
InsaAllah memeye tekrardan alışır. Bir ara benim de sütüm az gelmistu bende senjn gibi ek olarak mama verdim bir kaç hafta ama kaşıkla verdigim icin şükür birakmadi emmeyi istersen dikrek memeye gecrimezseb once kasikla mamayu vermeye çalış oyle alisitsa memeye de gecebilir.. Soruna gelecek olursak Doktorumuz mutlaka her mamadan sonra maksimum 2 çay kaşığı su verin demişti. Suyu kaynatıp ılıdiktan sonra her mamadan sonra veriyordum kuzum.
Evet elhamdülillah artti kuzum. Ama sağmakla çocuğun emmesi bir olmuyor bir sekilde emzirmeye çalış. Emdikçe artıyor birde bol su iç sütü çok güzel artırıyor. Simdi sadece emiyor ne zaman isterse veriyorum