Sorum var Çatı muayenesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçe'nin Annesi tarafından oluşturulan Çatı muayenesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,435 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çatı muayenesi
Konbuyu başlatan Gökçe'nin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
@Mervercan kuzum senin sacıların kaç haftalık iken başladı ben şu an 24+3üm karnımın altı çok ağrıyor hastanede yatıyorum bikacgundur
25. Haftada başlamıştı bende hastanelik olmuştum doktor erken doğumdan şüphelenmişti kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım ya valla içime su serpttin😘
Rica ederim kuzum 😘

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ya benim çok ağrıyor karnım ama hiçbir sorun görünmüyor
Benimde aynıydı kuzum kasık ağrısı, vajinada batma, bel ağrısıyla gittim hastaneye çatı muayenesi falan oldum açılmaya falan bakıldı kan, idrarda temiz çıkmıştı şuan 30 haftalık olduk bebiş gayet sağlıklı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benimde aynıydı kuzum kasık ağrısı, vajinada batma, bel ağrısıyla gittim hastaneye çatı muayenesi falan oldum açılmaya falan bakıldı kan, idrarda temiz çıkmıştı şuan 30 haftalık olduk bebiş gayet sağlıklı
İnşallah benimki de geçer kuzum ya çok ağrı çekiyorum vajinal akıntı da fazlalasma var bel ağrım da var

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnşallah benimki de geçer kuzum ya çok ağrı çekiyorum vajinal akıntı da fazlalasma var bel ağrım da var
İnşallah geçer kuzum stres yapma ben ağrıları düşündükçe ağrım daha çok artıyordu. Hastanede gerekli işlemleri yapıyorlardır zaten bol bol dua edip kendini motive etmekten başka bişey yapamazsın maalesef

Tüm sayfalar yüklendi.