Kakao yağıBadem yagi kullandim 10 haftadan itibaren 20 kadar sürdüm ama sicaktan dolayi suremedim az çatlaklar oluştu ama,![]()
Susam yağı
Tatlı badem yağı
Kayısı yağı
Bu dördünü keşit sekilde karıştırıp sürünce baya faydası oluyor diye okudum bebeğe zararı olur diye de emin olamadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tredyodan aldınız demi orda görmüştüm de çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim hepinize5. Aydan sonra biooil kullandım çok düzenli kullanmasam da faydasını gördüm çok çok az çatlağım oldu![]()

Rica ederim canım

İse yaradı mı bende bi yerde duydum da bebeği zarari olmuyor demi12. Haftada başladım ben sürmeye. Kayısı çekirdeği, badem, Susam ve kakao yağından 50 şer ml karıştırdım. Kendime 200 ml lik Bi solüsyon yaptım ve her gün sabah kalktığımda onu sürüyorum. Öğlen ve akşamları da Dalan Dolivenin zeytinyağlı kremini sürüyorum.
Bi zararı oldu mu acaba yağların12. Haftada başladım ben sürmeye. Kayısı çekirdeği, badem, Susam ve kakao yağından 50 şer ml karıştırdım. Kendime 200 ml lik Bi solüsyon yaptım ve her gün sabah kalktığımda onu sürüyorum. Öğlen ve akşamları da Dalan Dolivenin zeytinyağlı kremini sürüyorum.
Son düzenleme: