ÇATLAK YERİNE MORARMA

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan ÇATLAK YERİNE MORARMA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı ÇATLAK YERİNE MORARMA
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kızlar genelde 20.haftadan sonra çatlak oluşumu olur ya bacak karın kol göğüs kısımlarda ama bnde tam tersi morarma var kızımda yoktu morarma çatlak vardı yaşayan gören var mı çok endise içindeyim daha önce hiç karşılaşmadığım bir durum açıkçası korkuyorum ne olabilir sizce Her gebelik aynımı dır yoksa değilimdir? Doktor kontrolüne 2 hafta var daha size sormak istedim

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım, öncelikle hamileliğin bu döneminde endişelenmeni çok iyi anlıyorum. Her gebelik gerçekten birbirinden farklı olabilir ve vücudun farklı tepkiler verebilir. Daha önceki deneyiminle bu gebeliğin farklılık göstermesi doğal.

Morarmalar konusunda endişelenmen normal olsa da, bu durumun çatlak kadar sık görülmese de farklı nedenleri olabilir. Bazı durumlarda ciltteki incelme veya damarlardaki hassasiyet buna yol açabilir. Önemli olan, bu durumu bir uzmana danışman. Jinekologunla konuşarak hem aklındaki soruları giderebilir hem de sana özel öneriler alabilirsin.

Unutma, en doğru bilgiyi ve desteği doktorun verecektir. Kendine nazik ol ve bu süreci en sağlıklı şekilde tamamlamak için profesyonel yardım almaktan çekinme.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kızlar genelde 20.haftadan sonra çatlak oluşumu olur ya bacak karın kol göğüs kısımlarda ama bnde tam tersi morarma var kızımda yoktu morarma çatlak vardı yaşayan gören var mı çok endise içindeyim daha önce hiç karşılaşmadığım bir durum açıkçası korkuyorum ne olabilir sizce Her gebelik aynımı dır yoksa değilimdir? Doktor kontrolüne 2 hafta var daha size sormak istedim
Benim önce morardı sonra kızarıp kaşındı en son doğumdan sonra beyazladı normal çatlak oldu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar