Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 24 Nisan 2021 #1 Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,963 24 Nisan 2021 #2 Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Canım benim önceden çatlaklarım olduğu için bu hamileliğimde çatlağım olmadı ama kakao yağı iyi geliyor diye duymuştum
Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Canım benim önceden çatlaklarım olduğu için bu hamileliğimde çatlağım olmadı ama kakao yağı iyi geliyor diye duymuştum
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,752 24 Nisan 2021 #3 Zeytinyağlı nemlendirici kullanıyorum kakao yağı aldırdım ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum zeytin yağı da sürebilirsin
Zeytinyağlı nemlendirici kullanıyorum kakao yağı aldırdım ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum zeytin yağı da sürebilirsin
YagmurArar Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 55 24 Nisan 2021 #4 Biooil ve Lierac çatlak Önleyici jel. İkisini birlikte kullanmanı tavsiye ederim kesinlikle çok etkili
Biooil ve Lierac çatlak Önleyici jel. İkisini birlikte kullanmanı tavsiye ederim kesinlikle çok etkili
S Selda Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 109 24 Nisan 2021 #5 Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Mustellanın catlak kremini kullandım ılkıdede sımdı de kullanıyorum memnunum
Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Mustellanın catlak kremini kullandım ılkıdede sımdı de kullanıyorum memnunum
G Gamzeee Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 142 24 Nisan 2021 #6 YagmurArar' Alıntı: Biooil ve Lierac çatlak Önleyici jel. İkisini birlikte kullanmanı tavsiye ederim kesinlikle çok etkili Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katiliyorum
YagmurArar' Alıntı: Biooil ve Lierac çatlak Önleyici jel. İkisini birlikte kullanmanı tavsiye ederim kesinlikle çok etkili Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katiliyorum
S Serap Kayıtlı Üye Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 18 25 Nisan 2021 #7 37 haftalik hamileyim lierac kullandım 15 haftadan itibaren ki karnım fln hiç olmamasına rağmen suan 4. Siparişimi verdim tek catlak oluşmadı
37 haftalik hamileyim lierac kullandım 15 haftadan itibaren ki karnım fln hiç olmamasına rağmen suan 4. Siparişimi verdim tek catlak oluşmadı
B Bbstnc Guest 25 Nisan 2021 #8 Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Sadece bebe yagi kullandim duzgun sekilde yeterli oldu
Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Sadece bebe yagi kullandim duzgun sekilde yeterli oldu
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,377 Konum Van 25 Nisan 2021 #9 Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Zeytin yağıda iyi geliyo yanılmıyosam
Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Zeytin yağıda iyi geliyo yanılmıyosam
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 893 Konum Ağrı 🏔 van🐈 25 Nisan 2021 #10 Zeynoo' Alıntı: Gebelikte oluşan çatlaklara ne kullaniyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Zeytinyağı