Evet canım çatlakÇ atlıyorum galiba kaldı popo![]()
Kuzum yeni kırmızı ne yapsamEvet canım çatlak
Yok hiç kasınmadı popom baldır şok oldum ne yapsam kırmızı oluşma aşaması demekkiKaşınıyorsa çatlaktır benimkiler çatlarken haşır huşur kaşındıydım
Canım bende olmuşdu ne yapdımsa hiçbir fayda etmedi krem yağ faydası yok. Kaç hafdalık hamilesin?Kuzum yeni kırmızı ne yapsam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok hiç kasınmadı popom baldır şok oldum ne yapsam kırmızı oluşma aşaması demekki
35Canım bende olmuşdu ne yapdımsa hiçbir fayda etmedi krem yağ faydası yok. Kaç hafdalık hamilesin?
Benim de 38 de birden oldu kaşın kaşın bi hal oldum o zamana kadar lierac kullanmıştım etki etti sanıyordum ama etmiyormuş dünyanın parasını boşa vermişim
Genetik kilo sıcaklar napalım morelim çok bozulduBenim de 38 de birden oldu kaşın kaşın bi hal oldum o zamana kadar lierac kullanmıştım etki etti sanıyordum ama etmiyormuş dünyanın parasını boşa vermişim
En moralimi bozan da normal olsun diye 40 haftaya kadar bekledik ama sezeryan oldu 38 de doğsa belki çatlak olmayacaktıGenetik kilo sıcaklar napalım morelim çok bozuldusağlık olsun ya ilk doğum mu
Ee bende öle 35 sona geldim bişi yoktu şimdi çıktı o koyuyorEn moralimi bozan da normal olsun diye 40 haftaya kadar bekledik ama sezeryan oldu 38 de doğsa belki çatlak olmayacaktıbenim ilk bebemizden hatıra deyip sineye çekeceğiz artık
![]()