Canım malesef çare yok catlagaÇ atlıyorum galiba kaldı popo![]()
Canım malesef çare yok catlagaÇ atlıyorum galiba kaldı popo![]()
Çok uğraştım ben de kırmızıyken hindistan cevizi yağı lierac o bu bir sürü şey hani tam oluşmamış diye ama etki etmedii.Doğumdan sonra da madecasol kullandım yine bir sürü yağ yok geçmedi.Benim karnım yol yol çok kötü görünüyor üstüne bi de sezeryan göbeği jöle kıvamındaEe bende öle 35 sona geldim bişi yoktu şimdi çıktı o koyuyor![]()
Bol su içmelisin ve nemlendirici kullanmalısın canımÇ atlıyorum galiba kaldı popo![]()
Yolun sonundasın bişey kalmamış iyi taeafından bak çocuunu alırsın kucağına hepsi geçer
Tabi canım çok şükür hamdolsunYolun sonundasın bişey kalmamış iyi taeafından bak çocuunu alırsın kucağına hepsi geçer
Evet canım çatlıyor kaşımamaya özen gösterÇ atlıyorum galiba kaldı popo![]()
Bol bol nemlendirmek gerekiyor bebek yagi sürebilirsiniz bide badem yağı ve kantaron yağı önerebilirim ama çatlayacağı varsa malesef ne yaparsak yapalım catliyor bende önüne geçemedim bi türlü çatlaklarla yaşıyorum artıkÇ atlıyorum galiba kaldı popo![]()
Göbeğime gögsüme bunları sürdüm ama bacak hiç Düşünmedim canımBol bol nemlendirmek gerekiyor bebek yagi sürebilirsiniz bide badem yağı ve kantaron yağı önerebilirim ama çatlayacağı varsa malesef ne yaparsak yapalım catliyor bende önüne geçemedim bi türlü çatlaklarla yaşıyorum artık![]()
Cnm benim karnım kollarımda öyle kaşınıyor herşeyi deniyom etkisi yokÇ atlıyorum galiba kaldı popo![]()
Benimki çatlak değil gibiÇ atlıyorum galiba kaldı popo![]()