Sorum var Çatlatma iğnesi 10.gün negatif

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Pembe tarafından oluşturulan Çatlatma iğnesi 10.gün negatif başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 75 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çatlatma iğnesi 10.gün negatif
Konbuyu başlatan Pembe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sev M❤️S da

Pembe

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar daha önce çatlatma iğnesi ile ilgili soru sormuştum bugün 10. Gün ve negatif iğnenin etkisi geçmiş demek ki aslında bunu öğrenmek için test yaptım ama benim duygusallık ve her şeye ağlama dışında hiçbir belirtim yok 🥺 sizce olmuş mudur yada belirti için çok mu erken 7 şubatta kan verilecek 🫣 hiç hamile gibi bile hissetmiyorum ilk denemem heyecanlıyım acaba oldu mu olmadı mı

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, çatlatma iğnesinin 10. gününde testin negatif çıkması, iğnenin etkisinin geçtiği anlamına geliyor. Ancak, gebelik belirtileri kişiden kişiye değişebilir ve bazı kadınlarda belirtiler daha geç ortaya çıkabilir. 7 Şubat'ta yapılacak kan testi sonucunuz en doğru bilgiyi verecektir.

**Belirti için çok erken mi?**

Evet, 10. gün belirtiler için erken olabilir. Bazı kadınlar kan testinden birkaç gün önce belirti yaşamaya başlarken, bazılarında hiç belirti olmayabilir.

**Ne yapmalısınız?**

* 7 Şubat'taki kan testi sonucunu bekleyin.
* Kendinizi çok fazla yormamaya çalışın.
* Sağlıklı beslenmeye özen gösterin.
* Stresten uzak durmaya çalışın.

Umarım güzel haberler alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar daha önce çatlatma iğnesi ile ilgili soru sormuştum bugün 10. Gün ve negatif iğnenin etkisi geçmiş demek ki aslında bunu öğrenmek için test yaptım ama benim duygusallık ve her şeye ağlama dışında hiçbir belirtim yok 🥺 sizce olmuş mudur yada belirti için çok mu erken 7 şubatta kan verilecek 🫣 hiç hamile gibi bile hissetmiyorum ilk denemem heyecanlıyım acaba oldu mu olmadı mı
Çok kafana takma sen taktikca bedeninde etkileniyor İnan inşallah sende hamile kalicaksin bu sefer klomen değil femara kulan eğer adet olursan bak baktım çok kişiler hamile kalmış o ilaçtan onu bu sefer kulan bence yine de sen bilirsin çatlama iğnesi yaptın ya adet olacağın güne kadar şans var değerlendir hep eşinle Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah amin 🤲🤲🥹

Pembe

Kayıtlı Üye
rank
Çok kafana takma sen taktikca bedeninde etkileniyor İnan inşallah sende hamile kalicaksin bu sefer klomen değil femara kulan eğer adet olursan bak baktım çok kişiler hamile kalmış o ilaçtan onu bu sefer kulan bence yine de sen bilirsin çatlama iğnesi yaptın ya adet olacağın güne kadar şans var değerlendir hep eşinle Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah amin 🤲🤲🥹
Bu defa olmazsa femara deneyecek zaten sanırım inşallah canım insan ister istemez takıyor elinde olmadan ya beklicez artık bi şekilde 🫢

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Bu defa olmazsa femara deneyecek zaten sanırım inşallah canım insan ister istemez takıyor elinde olmadan ya beklicez artık bi şekilde 🫢
Ya haklısın işte onun doğru hayırlı zamanı vardır kesinlikle sana öyle bir zamanda sürpriz yapıyor ki çok şükür Allah'ım diyorsun en hayırlı zamanını beklemiş diyorsun demeki biz annelerede hep var haberi alırız kalp atışını ondan sonra doğumunu büyümesini hepsinde tatlı bir telaş oluyor 🥹🥹inşallah sende bu dönemlere gircen Allah'ın izniyle 🤲🤲 her şey gönlünüzce olsun hayırlı haberlerini almak dileğiyle inşallah amin 🤲🤲

Pembe

Kayıtlı Üye
rank
Ya haklısın işte onun doğru hayırlı zamanı vardır kesinlikle sana öyle bir zamanda sürpriz yapıyor ki çok şükür Allah'ım diyorsun en hayırlı zamanını beklemiş diyorsun demeki biz annelerede hep var haberi alırız kalp atışını ondan sonra doğumunu büyümesini hepsinde tatlı bir telaş oluyor 🥹🥹inşallah sende bu dönemlere gircen Allah'ın izniyle 🤲🤲 her şey gönlünüzce olsun hayırlı haberlerini almak dileğiyle inşallah amin 🤲🤲
Âmin canım inşallah inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar