Catlatma ignesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde alaram tarafından oluşturulan Catlatma ignesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,087 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Catlatma ignesi
Konbuyu başlatan alaram
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

alaram

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar burda yeniyim.lutfen yardim edermisiniz.catlatma ignesi olanlar varmi aranizda.bugun 9.gunum hic bir agri sizi belirti yok boyle olupta hamile olaniniz varmi.5 yildir mucadele ediyorum bebis icin.ilk ignem bu 15 gun beklemem gerek ama gunler gecmiyo umutlanmakta istemiyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kizlar burda yeniyim.lutfen yardim edermisiniz.catlatma ignesi olanlar varmi aranizda.bugun 9.gunum hic bir agri sizi belirti yok boyle olupta hamile olaniniz varmi.5 yildir mucadele ediyorum bebis icin.ilk ignem bu 15 gun beklemem gerek ama gunler gecmiyo umutlanmakta istemiyorum
Nasıl oluyor çatlatma iğnesi bende klomen kullandım

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Tamamen kendini başka şeylere yönlendir ve belirti arama her hamilelikte belirti olmuyor inşallah olmuştur Allah’ın izniyle 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasıl oluyor çatlatma iğnesi bende klomen kullandım
Klomenden büyütüyor ovitrelle vb. İğne olunuyor o da çatlatıyor canım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Tamamen kendini başka şeylere yönlendir ve belirti arama her hamilelikte belirti olmuyor inşallah olmuştur Allah’ın izniyle 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Klomenden büyütüyor ovitrelle vb. İğne olunuyor o da çatlatıyor canım
Teşekkür ederim birtanem ćok sağol salı günü gitcez yumurta büyüyormu büyümüyormu ona bakacklarmis

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
catlama ignesinen sonra 1 gun dinlenib daha sonra fazla
iliskide olmak gerek oyle yapdinmi? ilikiden sonra dinlenmek
gerek hakinda hayirlisi olsun canim

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Ay hakkınızda hayırlısı olsun umarım. Olur en yakın zamanda canım ve aramıza hoşgeldin bu arada Rabbim sana hülyama isteyen herkeze nasip etsin insallah🥰🤲

Tüm sayfalar yüklendi.