Cevaplarsanız sevinirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Cevaplarsanız sevinirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,556 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cevaplarsanız sevinirim
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seccill

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bklm geçer inşallah gerckden açıyor yani patlar sanyrm hareketlerimi yavaslattim😀
Geçer canım inşallah kalıcı bir şey olduğunu sanmıyorum sende inşallah ben gibi kısa sürede atlatirsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçer canım inşallah kalıcı bir şey olduğunu sanmıyorum sende inşallah ben gibi kısa sürede atlatirsin
Ben artık ilişki sırasında kasigimi tutuyordum hatta ilişkiden soğmuştum yürürken bile sanki bir şey varmış da şişmiş gibi hissediyordum değişik Allah bir daha yaşatmasın Amin 🤲🏻

Seccill

Kayıtlı Üye
rank
Bende
Ya blmyrmki yeni gittim doktora da ama birşey yok herşey normal dedi ilk kez olyr yani sanki patlicak sndm orda bisi
Bende bir tane doktora gittim bana herşey yolunda dedi ama ben yolunda olmadıgını biliyordum başka bir doktora gittim işimde iyi bir doktor direk enfeksiyon var dedi aynısı devam ederse başka bir doktora git

Tüm sayfalar yüklendi.