Çıldırmak üzereyim 😕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiyavuzd tarafından oluşturulan Çıldırmak üzereyim 😕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,069 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çıldırmak üzereyim 😕
Konbuyu başlatan Sevgiyavuzd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Selam hanımlar kızım 6 aylık oldu 2 haftadır ek gıdaya başladık. 5 aylıkken tattırmaya başlamıştım ama 2 haftadır tamamiyle başladık. 1 hafta çok güzel yedi içti kızım ama 1 haftadır resmen kabus yaşıyorum ne gece yatıyor ne gündüz. Sürekli mızmız meme isteniyor ek gıdada yemiyor sabah öğle akşam sürekli yeni şeyler yapıyorum ama yemiyor zayıflayacal diye korkuyorum neden böyle oluyır aynı durumu yaşayan var mı

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selam hanımlar kızım 6 aylık oldu 2 haftadır ek gıdaya başladık. 5 aylıkken tattırmaya başlamıştım ama 2 haftadır tamamiyle başladık. 1 hafta çok güzel yedi içti kızım ama 1 haftadır resmen kabus yaşıyorum ne gece yatıyor ne gündüz. Sürekli mızmız meme isteniyor ek gıdada yemiyor sabah öğle akşam sürekli yeni şeyler yapıyorum ama yemiyor zayıflayacal diye korkuyorum neden böyle oluyır aynı durumu yaşayan var mı
Diş çıkarıyordur canım iştahsızlık ishal huzursuzluk olabilir havalarda sıcak bebekler bunaliyor kızım da 1 hafta doğru düzgün bişey yemedi diş yüzünden

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Diş çıkarıyordur canım iştahsızlık ishal huzursuzluk olabilir havalarda sıcak bebekler bunaliyor kızım da 1 hafta doğru düzgün bişey yemedi diş yüzünden
Sıcak havadan diye düşünüyorum bende ama çok giydirmeden yatırıyorum evim çatı katı olduğu için aşırı sıcak. Ama terasım var bazen orda veriyorum yine yemiyor uyumuyor

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Belke qaz sancisi vardir canim o yuzden ola bilir yedigleri qaz sancisi yapa bilir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynı benim kızımi anlattın sanki😒beni görsen ne eziyetlerle yemek yediriyorum ne yaparsam yemiyor hep zorla veriyorum

Tüm sayfalar yüklendi.