Sorum var Cinsellik

• Konbuyu başlatan Sessizgemi
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sessizgemi tarafından oluşturulan Cinsellik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 676 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsellik
Konbuyu başlatan Sessizgemi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eeas
S

Sessizgemi

Guest
Merhaba kızlar 1 senedir evliyim
Eşimle başlarda gayet düzenli cinsel ilişkimiz vardi ama 3 4 aydır ilişkiye girmek istemiyor ihtiyaclarini duşa telefonla girerek hallediyor tango uygulamasini kullanıyor ben yanasinca uykum var yorgunum diyor sürekli bu durumu nasıl cozebilirim sizce

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 6. Haftasındasınız.
Bebeğinizin burnu, ağzı ve kulakları şekillenmeye ve bağırsak ve beyin gelişmeye başlar. kollar ve bacaklar
tomurcuklanır. kalp dakikada 100-160 atım yapar. bebeğimiz mercimek büyüklüğüne gelir. ruhsal durumunuz
değişiklik göstermeye başlar. hormonların etkisi ile bir an neşeli biraz sonra sıkıntılı hissedersiniz.
lekelenmeler normal olabilir. ancak düşük ve dış gebelik ihtimali nedeniyle mutlaka muayne olmanız gerekir.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle başlarda gayet düzenli cinsel ilişkimiz vardi ama 3 4 aydır ilişkiye girmek istemiyor ihtiyaclarini duşa telefonla girerek hallediyor tango uygulamasini kullanıyor ben yanasinca uykum var yorgunum diyor sürekli bu durumu nasıl cozebilirim sizce
Adam alenen aldatıyor yani dünyanın çivisi çıkmış iyice

Hul

Kayıtlı Üye
rank
Esinle konuşman gerek aynı şeyleri sen yapmış olsan o nasıl hisseder bunu öncelikle konuşarak halletmeye çalış umarım anlayışla karşılar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Eşin alenen aldatıyor seni 🤦🏻‍♀️. Tövbe yarabbim ya . Millet iyice zıvanadam çıktı . Bu durum senin çözeceğin bir şey değil . Seninle yetinemeuip farklı hazlar arayan kişi eşin 🤦🏻‍♀️. İlk önce yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlaması lazım ama oda zor biraz. Tango kullanıyor diyorsun 🤦🏻‍♀️ay düşündükçe midem bulandı ya . Allah yardımcın olsun . Benim nezlimdr affedilecek bir olay değil ama herkesin düşünce yapısıda farklı . Umarım doğru yolu bulur

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 6. Haftasındasınız.
Bebeğinizin burnu, ağzı ve kulakları şekillenmeye ve bağırsak ve beyin gelişmeye başlar. kollar ve bacaklar
tomurcuklanır. kalp dakikada 100-160 atım yapar. bebeğimiz mercimek büyüklüğüne gelir. ruhsal durumunuz
değişiklik göstermeye başlar. hormonların etkisi ile bir an neşeli biraz sonra sıkıntılı hissedersiniz.
lekelenmeler normal olabilir. ancak düşük ve dış gebelik ihtimali nedeniyle mutlaka muayne olmanız gerekir.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.