Sorum var Cinsiyet kaçıncı hafta ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rms3535 tarafından oluşturulan Cinsiyet kaçıncı hafta ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 831 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet kaçıncı hafta ?
Konbuyu başlatan rms3535
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Raziyye

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar birşey danışcam ben şuan 11 haftalıkım tam 12. Haftada özele gitmek istiyorum sizce gösterir mi kendini belli olurmu
Doktorun tahmin yapar şanslı isen 16 da gösterir benim doktorum 13 de tahmini kız dedi 😂😂 16 da yine kıza benziyor dendi 22 de kordon var göstermiyor dediler 24 de yine kıza benziyor dediler 27 haftalığım hala net bilmiyorum cuma tekrar gideceğim bakalım 😂😂

yasemin doğru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar birşey danışcam ben şuan 11 haftalıkım tam 12. Haftada özele gitmek istiyorum sizce gösterir mi kendini belli olurmu
Bene özele gittim 12 haftada benzetme yaptı..
Yani devlet özel farketmiyo
Bence en saglıklı cinsiyet 16 haftadan sonrası..
Ben 19 haftalık oldum bi kız bi erkek dıye diye anca yeni ogrendık net erkek olduğunu 😄😄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bene özele gittim 12 haftada benzetme yaptı..
Yani devlet özel farketmiyo
Bence en saglıklı cinsiyet 16 haftadan sonrası..
Ben 19 haftalık oldum bi kız bi erkek dıye diye anca yeni ogrendık net erkek olduğunu 😄😄
Ne güzel net belli benim li hala belli değil şaka gibi 😂😂 27 haftalığım düşün

Aylin91

Kayıtlı Üye
rank
Bende 14 haftalıkken öğrenmiştim erkekti bilmiyorum erkekler daha çabuk belli ediyor kendini kız çocuğu saklıyor genelde anne karnında bile naif utangaç oluyolar 🥰 ben karın şekline göre anlayanlarada kesinlikle inanıyorum eğer karnın sivriyse öne doğru erkek ama karnın yaygın salçaların varsa kız kendimden biliyorum🙈
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 14 haftalıkken öğrenmiştim erkekti bilmiyorum erkekler daha çabuk belli ediyor kendini kız çocuğu saklıyor genelde anne karnında bile naif utangaç oluyolar 🥰 ben karın şekline göre anlayanlarada kesinlikle inanıyorum eğer karnın sivriyse öne doğru erkek ama karnın yaygın salçaların varsa kız kendimden biliyorum🙈
Kalçaların yanlış yazmışım 🤭

G

Gülhanım

Guest
İşte bende pek emin olamadım ben dedim bu ayın sonunda hem daha büyümüş olur
Bebek gösterir pozisyondaysa belli olur canım ama bebek göstermeyen pozisyondaysa kaç haftalık olursa olsun cinsiyeti soyleyemez doktor bana pipisini bile gösterdi ilk hamileligimde yalnis hatirlamiyorsam odada 13 haftalikken öğrenmiştim

Aylin91

Kayıtlı Üye
rank
Bebek gösterir pozisyondaysa belli olur canım ama bebek göstermeyen pozisyondaysa kaç haftalık olursa olsun cinsiyeti soyleyemez doktor bana pipisini bile gösterdi ilk hamileligimde yalnis hatirlamiyorsam odada 13 haftalikken öğrenmiştim
Benimde aynı ama ense kalınlığından falan belki anlıyorlardır bana tahminim var erkek ama bekleyin bidakine net söylicem demişti bidakine kesin erkek dedi

Tüm sayfalar yüklendi.