Cinsiyet tahmini yapabilen ben 😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler kategorisinde Beri8080 tarafından oluşturulan Cinsiyet tahmini yapabilen ben 😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 90 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler
Konu Başlığı Cinsiyet tahmini yapabilen ben 😅
Konbuyu başlatan Beri8080
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beri8080

Beri8080

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ilginç ama eşinizin ve sizin fotoğrafınıza bakarak cinsiyet tahmini yapabiliyorum yada hissedebiliyorum diyelim🤣 hatta cinsiyeti belli olan anneler bile yazabilir denemek amaçlı.. bu arada ücretsiz sadece öylesine yapıyorum tarotçu büyücü asla değilim ALLAH KORUSUN.. 6.cı hislerim kuvvetlidir. 🤍 insta: arzusbnciur

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ilginç ama eşinizin ve sizin fotoğrafınıza bakarak cinsiyet tahmini yapabiliyorum yada hissedebiliyorum diyelim🤣 hatta cinsiyeti belli olan anneler bile yazabilir denemek amaçlı.. bu arada ücretsiz sadece öylesine yapıyorum tarotçu büyücü asla değilim ALLAH KORUSUN.. 6.cı hislerim kuvvetlidir. 🤍 insta: arzusbnciur
😃denemek istiyorum ama instam yok WhatsApp olur mu

hilalece

Kayıtlı Üye
rank
Pi
Kızlar ilginç ama eşinizin ve sizin fotoğrafınıza bakarak cinsiyet tahmini yapabiliyorum yada hissedebiliyorum diyelim🤣 hatta cinsiyeti belli olan anneler bile yazabilir denemek amaçlı.. bu arada ücretsiz sadece öylesine yapıyorum tarotçu büyücü asla değilim ALLAH KORUSUN.. 6.cı hislerim kuvvetlidir. 🤍 insta: arzusbnci
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki profilinizde ne var tam olarak

Tüm sayfalar yüklendi.