Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her ne kadar zorluk çeksekte bebişlerimizin sağlığı yerinde olsun da onlar için çabalamak herşeye değer kuzum. Annelik duygusu bambaşka bişeymiş Rabbim hamileyken içimize işliyor.
Amin inşallah canım öyle sağlıklı olsunlar da inşallah gerisi mühim değil bide sen Yuşahanı kucağına al annesi o zmn daha iyi anlarsın, iliklerine kadar yaşarsın o duyguyu
Amin inşallah canım öyle sağlıklı olsunlar da inşallah gerisi mühim değil bide sen Yuşahanı kucağına al annesi o zmn daha iyi anlarsın, iliklerine kadar yaşarsın o duyguyu
Allah büyüktür kuzum o günlerde gelecek, bir bakmışsın kucağında günlerin nasıl geçtiğini anlamayacak sin bile , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Kızlar yeni ikili taramadan geldim bebeğin gelişimi ense kalınlığı gayet normal dedi doktorum ama cinsiyetini söylemedi sizce cinsiyeti ne tahmini olarak
Allah büyüktür kuzum o günlerde gelecek, bir bakmışsın kucağında günlerin nasıl geçtiğini anlamayacak sin bile , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim