Cinsiyet tahmini

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra 🙊🙉🙈 tarafından oluşturulan Cinsiyet tahmini başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 613 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet tahmini
Konbuyu başlatan Kübra 🙊🙉🙈
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GüLüCüK

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yeni cinsiyet tahmini şimdi hamile olduğun zamandan itibaren idrar turuncu ve sarı ise kız açık sarı ve yeşil tarzı idrarsa erkek diye duydum ne kadar doğru tecrübeli anneler tahminlerini söylesin
Şimdiden teşekkürrr ❤️😊🥴
Valla hiç dikkat etmedim desem 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tabi ben tecrübeli sayılmam ilk gebelik oğluşum olacak ama böyle şeylere hiç dikkat etmiyorum

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Yeni cinsiyet tahmini şimdi hamile olduğun zamandan itibaren idrar turuncu ve sarı ise kız açık sarı ve yeşil tarzı idrarsa erkek diye duydum ne kadar doğru tecrübeli anneler tahminlerini söylesin
Şimdiden teşekkürrr ❤️😊🥴
Alakası yok idrarın rengi değisıyo zaten bide kullanilan vitamin ve kan hapları de değiştiriyo enfeksiyonda da değişiyo :)

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Şimdiden teşekkürrr ❤️😊🥴
Bn ilk defa duyuyorum vlla ona bakarsak bnm idrar hep sarımsı dir su icmedgmde de turuncu oluyr vele oğlum a hamileyim

Tüm sayfalar yüklendi.