Cinsiyet tahmini

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde nisanurre tarafından oluşturulan Cinsiyet tahmini başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 361 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Cinsiyet tahmini
Konbuyu başlatan nisanurre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nisanurre
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın @gebelikhamilelikannelik

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Henuz cok erken canim
Allah evlatlarini sana bagişlasin. Her sey gonlunce olsun. Ben 15 haftada gitiyimde oglum bacaklarini acmamisdi gostermemisdi. 😁biraz utangacdi sanirim😂
Mrb yeni katıldım aranıza 10haftaligim hangi haftada öğrenebilirim ya 2kizim 1oglum var 😊önce hayırlı sağlıklı sonra bı erkek evlad verir insalah nasipse Rabbim

Kayra'nın Annesi Ayşenur💞

🔥 Kayra Ateş 🔥
Yönetici
Mod
rank
Mrb yeni katıldım aranıza 10haftaligim hangi haftada öğrenebilirim ya 2kizim 1oglum var 😊önce hayırlı sağlıklı sonra bı erkek evlad verir insalah nasipse Rabbim
Günaydın canım 16. Haftada kesin öğrenirsin canım. Tabi minik kendini göstermek isterse bu arada aramıza hoşgeldin kuzum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah 16. Haftadan sonra öğrenirsin kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
16. haftadan sonra netleşir. Allah gönlüne göre versin inşallah

nisanurre

Kayıtlı Üye
rank

Hülya12

İ𝐤𝐢𝐳 𝐄𝐫𝐤𝐞𝐤 𝐀𝐧𝐧𝐞𝐬𝐢🧑‍🤝‍🧑
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2023-08-11
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hülya12

İ𝐤𝐢𝐳 𝐄𝐫𝐤𝐞𝐤 𝐀𝐧𝐧𝐞𝐬𝐢🧑‍🤝‍🧑
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2023-08-11
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar