Cinsiyet tahmininde bulunurmusunuzz 💕💕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde gizemisim0 tarafından oluşturulan Cinsiyet tahmininde bulunurmusunuzz 💕💕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,556 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Cinsiyet tahmininde bulunurmusunuzz 💕💕
Konbuyu başlatan gizemisim0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bizimki bacaklarını kapatmış burda 16+2 haftalıktı ama doktor göremedi kız gizler diyorlar sizce nedir Ekli dosyayı görüntüle 5210
Sağlıkla gelsin benim kızım 16. haftada gösterdi bana inatla karnımın erkek karnı olduğunu söyleyenlere sırf bugün de bebeğim kızdı diyebilmek için heeeer gidişimde soruyordum 😂😂 hurafe bunlar kız göstermez erkek karnı bu kese bu şekilse kızdır yok işte kız sağa tutunur erkek erken doğar kızsa canın ekşi çeker vs hepppppsi kendi sadece doğumlarından tecrübe edip diplomasız olduğu yetmezmiş gibi kökü bir türlü kurumayan aksine yayıldıkça yayılan ve ayrıca kendi uydurmasyonunu ölümüne savunan doktorların uydurması aksi kabul edilemez 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay çok eski post 😅 ne kadar dolduysam saldım gitti oh 😂😂😂😂 azıcık kızmıştım kızlar mazur görün 😅

Tüm sayfalar yüklendi.