Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kumsalın annesi tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,140 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Kumsalın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi

Eeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim gibi kız bebegi olacaklar baş ağrısı ve durmadan uyuma istegi geliyor mu
Baş ağrısı hiç gecmiyor ve heran uykum var fakat cinsiyetimiz erkekmiş bu hafta tam belli olacak baş agrin cok fazla ise parol içebilirsin doktorum bana önermisti

Kaderkader

Kayıtlı Üye
rank

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim gibi kız bebegi olacaklar baş ağrısı ve durmadan uyuma istegi geliyor mu
Baş ağrısını oğlumda yaşadım erkek bebekte ağrır kızıma hamileyim hiç agrimadi ama sizde migren sinüzit varsa yasamissaniz hamilelikte cinsiyet ayrımı yapılmadan ağrır basiniz ya da usutmus olabilirsiniz

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ilk iki hamileliğim de aynı oluyordu canım sürekli uyku halinde oluyor dum sürekli yatardim bi tarafa ama şimdi uyku uyuyamıyorum uyumayı geçtim uzandığım zaman bile duramıyorum şimdiki oğlan ilk ikisi kız di

Tüm sayfalar yüklendi.