Şuan kaç aylıksın peki cnm 1641396747 Hayırlısı olsun cnm oğlan mı kız mı 34 haftalikiz canim 😊
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 5 Ocak 2022 #11 Kıymet❤️cemal' Alıntı: Şuan kaç aylıksın peki cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ocak 2022 Hayırlısı olsun cnm oğlan mı kız mı Genişletmek için tıkla ... 34 haftalikiz canim
Kıymet❤️cemal' Alıntı: Şuan kaç aylıksın peki cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ocak 2022 Hayırlısı olsun cnm oğlan mı kız mı Genişletmek için tıkla ... 34 haftalikiz canim
D Didem47 Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 13 5 Ocak 2022 #12 Kıymet❤️cemal' Alıntı: Kızlar 13 haftalık hamileyim bu ay kız ayı mı erkek ayı mı cinsiyet ne zaman belli olur nolur yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Canım ben 11 inci hafta da cinsiyeti öğrendim. Bi oğlum daha olcak. Genelde bu haftalarda bebekler kendilerini pek göstermiyormuş ama benim öyle olmadı. Allah gönlüne göre versin inşallah
Kıymet❤️cemal' Alıntı: Kızlar 13 haftalık hamileyim bu ay kız ayı mı erkek ayı mı cinsiyet ne zaman belli olur nolur yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Canım ben 11 inci hafta da cinsiyeti öğrendim. Bi oğlum daha olcak. Genelde bu haftalarda bebekler kendilerini pek göstermiyormuş ama benim öyle olmadı. Allah gönlüne göre versin inşallah
2 prenses1prens annesi Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1,376 Konum Kırıkkale 5 Ocak 2022 #13 Kıymet❤️cemal' Alıntı: Kızlar 13 haftalık hamileyim bu ay kız ayı mı erkek ayı mı cinsiyet ne zaman belli olur nolur yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... En net 21.haftda detaylı ultrason da belli olur canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah
Kıymet❤️cemal' Alıntı: Kızlar 13 haftalık hamileyim bu ay kız ayı mı erkek ayı mı cinsiyet ne zaman belli olur nolur yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... En net 21.haftda detaylı ultrason da belli olur canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah
F Fatoş koç Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 769 5 Ocak 2022 #14 Kıymet❤️cemal' Alıntı: Kızlar 13 haftalık hamileyim bu ay kız ayı mı erkek ayı mı cinsiyet ne zaman belli olur nolur yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Bn 14 +2 dokror erkek dedi kız istiyordum ama kısmet bu sene kız senesi
Kıymet❤️cemal' Alıntı: Kızlar 13 haftalık hamileyim bu ay kız ayı mı erkek ayı mı cinsiyet ne zaman belli olur nolur yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Bn 14 +2 dokror erkek dedi kız istiyordum ama kısmet bu sene kız senesi
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 5 Ocak 2022 #15 Kıymet❤️cemal' Alıntı: Şuan kaç aylıksın peki cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ocak 2022 Hayırlısı olsun cnm oğlan mı kız mı Genişletmek için tıkla ... Oğlum olacak canim
Kıymet❤️cemal' Alıntı: Şuan kaç aylıksın peki cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ocak 2022 Hayırlısı olsun cnm oğlan mı kız mı Genişletmek için tıkla ... Oğlum olacak canim
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 5 Ocak 2022 #16 Kıymet❤️cemal' Alıntı: Kızlar 13 haftalık hamileyim bu ay kız ayı mı erkek ayı mı cinsiyet ne zaman belli olur nolur yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Değişmezse kız dediler 16 haftalıkken canım
Kıymet❤️cemal' Alıntı: Kızlar 13 haftalık hamileyim bu ay kız ayı mı erkek ayı mı cinsiyet ne zaman belli olur nolur yardımcı olun Genişletmek için tıkla ... Değişmezse kız dediler 16 haftalıkken canım