Cinsiyet.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Lale su tarafından oluşturulan Cinsiyet. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,005 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Cinsiyet.
Konbuyu başlatan Lale su
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lale su

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar meraba benim bebeğim 13 hafta 4 günlük doktor önce gittimizde erkek diyodu şimdi gittimiz de kız diyor sizce 4 aya giren bir bebek kız olma ihtimali var mıdır benim için fark etmiyo kız erkek ama merak iste🤗❤️🙏

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar meraba benim bebeğim 13 hafta 4 günlük doktor önce gittimizde erkek diyodu şimdi gittimiz de kız diyor sizce 4 aya giren bir bebek kız olma ihtimali var mıdır benim için fark etmiyo kız erkek ama merak iste🤗❤️🙏
Değişe biliyo cnm kızlarda erkek bebekte yanılma payı çok oluyor Kordon bacak arasına girdiği için ama kızlar da yanimma olmuyo çok fazla

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
16. Haftadan sonra net belli olur. Doktorunuz neden erken konuşmuş anlamadım.

Lale su

Kayıtlı Üye
rank
Değişe biliyo cnm kızlarda erkek bebekte yanılma payı çok oluyor Kordon bacak arasına girdiği için ama kızlar da yanimma olmuyo çok fazla
Anladım cnm çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

16. Haftadan sonra net belli olur. Doktorunuz neden erken konuşmuş anlamadım.
Saol cnm bilmiyorum inan ki öle söyledi bakalım hayırlısı 🤗❤️

Kübra çelik

Kayıtlı Üye
rank
Bnmde 13 hfta erkek dendi.sonra 16 da gittim.kız dedi doktorum.kiz olduğunu gösterdi.emin oldum.detayli da da kız.Hayırlisiyla kızım olucak inşallah.suan 21 haftalik oldum

Tüm sayfalar yüklendi.