Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz?
Z Zeynepfatih Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 86 8 Şubat 2022 #1 Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz?
Ü Üç prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 554 8 Şubat 2022 #2 Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 11.haftadq öğrendim hiç değişmedi canım
Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 11.haftadq öğrendim hiç değişmedi canım
Z Zeynepfatih Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 86 8 Şubat 2022 #3 Asyasel' Alıntı: 11.haftadq öğrendim hiç değişmedi canım Genişletmek için tıkla ... Cinsiyeti neydi peki kız olunca erken göstermiyor diyorlar
Asyasel' Alıntı: 11.haftadq öğrendim hiç değişmedi canım Genişletmek için tıkla ... Cinsiyeti neydi peki kız olunca erken göstermiyor diyorlar
𝙰 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1,663 8 Şubat 2022 #4 Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Benim 14. Hafta erkeğe benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi canım
Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Benim 14. Hafta erkeğe benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi canım
Ü Üç prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 554 8 Şubat 2022 #5 Zeynepfatih' Alıntı: Cinsiyeti neydi peki kız olunca erken göstermiyor diyorlar Genişletmek için tıkla ... Kız canım alakası yok ya kendini gizleyince kız kesin diyorlar benim arkadaşla aramda 4 gün var onunki gizledi erkek benimki kız o benden geç öğrendi
Zeynepfatih' Alıntı: Cinsiyeti neydi peki kız olunca erken göstermiyor diyorlar Genişletmek için tıkla ... Kız canım alakası yok ya kendini gizleyince kız kesin diyorlar benim arkadaşla aramda 4 gün var onunki gizledi erkek benimki kız o benden geç öğrendi
I Ikizler annesi Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 197 8 Şubat 2022 #6 Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Benim 13de %80Erkek dedi şimdi 34uz ve hic değişmedi..
Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Benim 13de %80Erkek dedi şimdi 34uz ve hic değişmedi..
H Hilal❤️hasan Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 49 8 Şubat 2022 #7 Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 18.haftada kız dediler
Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... 18.haftada kız dediler
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 8 Şubat 2022 #8 Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Benim 14 haftalıkken büyük ihtimal kız denildi detaylı uktrasyinu bekliyorum cinsiyet için Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Şubat 2022 S Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Sen kaç haftaliksin güzelim
Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Benim 14 haftalıkken büyük ihtimal kız denildi detaylı uktrasyinu bekliyorum cinsiyet için Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Şubat 2022 S Zeynepfatih' Alıntı: Kızlar en erken kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz? Genişletmek için tıkla ... Sen kaç haftaliksin güzelim
Z Zeynepfatih Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 86 8 Şubat 2022 #9 ecmel112' Alıntı: Benim 14 haftalıkken büyük ihtimal kız denildi detaylı uktrasyinu bekliyorum cinsiyet için Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Şubat 2022 S Sen kaç haftaliksin güzelim Genişletmek için tıkla ... 11 haftalık
ecmel112' Alıntı: Benim 14 haftalıkken büyük ihtimal kız denildi detaylı uktrasyinu bekliyorum cinsiyet için Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Şubat 2022 S Sen kaç haftaliksin güzelim Genişletmek için tıkla ... 11 haftalık
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 8 Şubat 2022 #10 Zeynepfatih' Alıntı: 11 haftalık Genişletmek için tıkla ... Senin öğrenmene daha zaman var cnm