Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esraaa tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,374 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Esraaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kibar

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 3 aylıktı bebeğim kıza benziyor dedi 4 buçuk aylık olduk dünde gittik kız dedi öğrendim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım kızımı 🥰 şimdi isim düşünme vakti geldi isim önerir misiniz 😍
Saglıkla gelsin inşallah prenses :) benimde kızım olucak Defne bide Arya arasında kalmıştık Anlamından dolayı Arya İsmine karar verdik canım biz :)

S

SunaYzzcc

Guest
Kızlar 3 aylıktı bebeğim kıza benziyor dedi 4 buçuk aylık olduk dünde gittik kız dedi öğrendim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım kızımı 🥰 şimdi isim düşünme vakti geldi isim önerir misiniz 😍
Hayırlısıyla kucağına al inşallah bende sıkıldım artık farklı cinsiyet duymaktan 25+1 hala biri kız biri erkek diyo bunaldım artık 😔

Yyeliz

Kayıtlı Üye
rank
Benim de kızım olcak yarın inşallah kavuşucam kızıma adını zeynep sare kofçaz dün tam karar verdik ben zeynep asel istiyordum ama zeynep sare de karar kıldık hayırlısı olsun sizin içinde.

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ya ne güzel kış cocuklari çok tatlı olur annesi 😍😍 güzel isimler ver cnm internetten detaylı araştır.. önereceğim arya, ceren, Lina, Esila, ece, Amine, mercan

Esraaa

Kayıtlı Üye
rank
Ya ne güzel kış cocuklari çok tatlı olur annesi 😍😍 güzel isimler ver cnm internetten detaylı araştır.. önereceğim arya, ceren, Lina, Esila, ece, Amine, mercan
İnşallah bnmkide tatlı olur 🤣 teşekkür ederim şimdilik fikir alim en son karar veririm tek isim istiyorum bn herkes iki isim koyuyor bn pek sevmiyorum çünkü kullanilmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde kızımın ismi defne olacak
Hadi bakalım hayırlısı olsun

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah bnmkide tatlı olur 🤣 teşekkür ederim şimdilik fikir alim en son karar veririm tek isim istiyorum bn herkes iki isim koyuyor bn pek sevmiyorum çünkü kullanilmiyor
İnslaah annesi kızın tatlı olacak 😍😍 evet bende tek isim taraftarıyım.. benimde kız olabilir ama.daha net ogrenmedim kız olursa Ece düşünüyorum 😍

Esraaa

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısıyla kucağına al inşallah bende sıkıldım artık farklı cinsiyet duymaktan 25+1 hala biri kız biri erkek diyo bunaldım artık 😔
İnşallah Özele gitmedinmi inşallah kesin birşeyler söylerler

İnslaah annesi kızın tatlı olacak 😍😍 evet bende tek isim taraftarıyım.. benimde kız olabilir ama.daha net ogrenmedim kız olursa Ece düşünüyor
Özele gitmedinmi inşallah kesin birşeyler söylerler
İnslaah annesi kızın tatlı olacak 😍😍 evet bende tek isim taraftarıyım.. benimde kız olabilir ama.daha net ogrenmedim kız olursa Ece düşünüyorum 😍
İnşallah kuzum 😍 sende kesin öğren hayırlısıyla isim düşünülür ecede güzel isim

İnslaah annesi kızın tatlı olacak 😍😍 evet bende tek isim taraftarıyım.. benimde kız olabilir ama.daha net ogrenmedim kız olursa Ece düşünüyor
Özele gitmedinmi inşallah kesin birşeyler söylerler
İnşallah kuzum 😍 sende kesin öğren hayırlısıyla isim düşünülür ecede güzel isim
Benim de kızım olcak yarın inşallah kavuşucam kızıma adını zeynep sare kofçaz dün tam karar verdik ben zeynep asel istiyordum ama zeynep sare de karar kıldık hayırlısı olsun sizin içinde.
İnşallah güzel haberlerle dön 🥰

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benimde kızım olucak nasipse ben Umay babasi Fulin koyalim diyor bakalım kim kazanicak 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.