Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceroş tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,104 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Ceroş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceroş

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
İyi akşamlar kızlar Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 16 haftada detaylı şekilde baktı doktor erkek dedi kesindir di mi o haftada yanılma olmaz herhalde çevremde çok duyuyorum işte 8 ay kız dedi yok 6 aya kadar erkek dedi filan gerçi bana pipisini gördüm dedi ama ben bu hamilelikte çok değişik bir ruh halindeyim hormanlarima verin lütfen stresli dönem geçiriyorum kafam dağılsın diye yazdım
Rabbim gönlüne gore versin canim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin insallah hayırlı 🙏🤲🥰

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 16 haftada detaylı şekilde baktı doktor erkek dedi kesindir di mi o haftada yanılma olmaz herhalde çevremde çok duyuyorum işte 8 ay kız dedi yok 6 aya kadar erkek dedi filan gerçi bana pipisini gördüm dedi ama ben bu hamilelikte çok değişik bir ruh halindeyim hormanlarima verin lütfen stresli dönem geçiriyorum kafam dağılsın diye yazdım
Canim benim doktorum 12 haftada erkek demisti herkez yanilirlar suan cok erken deselerde bebisim erkekmis cunku bana da doktor pipisini gostermisti ☺️

20. Haftada detaylı usg ile tam kesin söyler canım ama yine de kesin gördüm dediyse erkektir. Hayırlı sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim de üç oğlum var dördüncüye hamileyim cinsiyet için gittiğimde doktor prenses geliyor dedi defalarca doktora sordum emin misiniz diye hayırlı evlat etsin inşallah bebeğini

Ceroş

Kayıtlı Üye
rank
Benim de üç oğlum var dördüncüye hamileyim cinsiyet için gittiğimde doktor prenses geliyor dedi defalarca doktora sordum emin misiniz diye hayırlı evlat etsin inşallah bebeğini
Çok iyi anlıyorum insan olmayanı çok istiyor çok kurban olduğum herkese gönlündekini hayrirla sağlıkla nasip etsin inşallah 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar