Sorum var Cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adıgüzel tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,354 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Adıgüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

alya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 17 haftalık hamileyim 3 kızım var doktora gittim bebeğin ters dedi cinsiyet te benzetme yaptı yanılma payı varmi
Yanılma payı var canım ben üç kere gittim üçünde de kız dedi bi oglum var bu da kız olsun istedim çok da mutlu oldum sonra detaylı ultrason a girdim 28haftalikken erkek dedi.oburleri yanilmisti demekki yada kızdır belkide bilmiyorum daha doğmamış sürpriz olsa bana keşke 😇inşallah sizinde yanilmistir erkek olur onu da tatmış olursunuz insan ikiside olsun ister tabi

Adıgüzel

Kayıtlı Üye
rank
Te
Bende 9 hafdada kiza benzetmisdi 12 hafdada net olarak kiz demisdu ve kizim oldu
Ters kafası asagda dedi
Bacım sende mi benim gibi bı umut erkek bekliyon🙈
Hayırlısı olsun kız erkek fark etmez üç kızım var birde erkek olsun isterdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım valla benimde 14 te kız dedi bugun gittim 18 haftalığım kız olduğu kesinleşti hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Kafası asagdaymis yüz sağ sol yat dedi baya da uğraştı cinsiyetine bakmask için alışveriş yapma dedi bidakinw isallh öğrenirsin hakkimDa hayirlisi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım valla benimde 14 te kız dedi bugun gittim 18 haftalığım kız olduğu kesinleşti hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Kafası asagdaymis yüz sağ sol yat dedi baya da uğraştı cinsiyetine bakmask için alışveriş yapma dedi bidakinw isallh öğrenirsin hakkimDa hayirlisi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar