A Adıgüzel Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 77 26 Ekim 2022 #1 Merhaba 17 haftalık hamileyim 3 kızım var doktora gittim bebeğin ters dedi cinsiyet te benzetme yaptı yanılma payı varmi
Merhaba 17 haftalık hamileyim 3 kızım var doktora gittim bebeğin ters dedi cinsiyet te benzetme yaptı yanılma payı varmi
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 27 Ekim 2022 #11 Adıgüzel' Alıntı: Te Ters kafası asagda dedi Hayırlısı olsun kız erkek fark etmez üç kızım var birde erkek olsun isterdim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ekim 2022 Kafası asagdaymis yüz sağ sol yat dedi baya da uğraştı cinsiyetine bakmask için alışveriş yapma dedi bidakinw isallh öğrenirsin hakkimDa hayirlisi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ekim 2022 Kafası asagdaymis yüz sağ sol yat dedi baya da uğraştı cinsiyetine bakmask için alışveriş yapma dedi bidakinw isallh öğrenirsin hakkimDa hayirlisi Genişletmek için tıkla ... Alis veris ucun tezdi tam oyren sora basla Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: Te Ters kafası asagda dedi Hayırlısı olsun kız erkek fark etmez üç kızım var birde erkek olsun isterdim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ekim 2022 Kafası asagdaymis yüz sağ sol yat dedi baya da uğraştı cinsiyetine bakmask için alışveriş yapma dedi bidakinw isallh öğrenirsin hakkimDa hayirlisi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ekim 2022 Kafası asagdaymis yüz sağ sol yat dedi baya da uğraştı cinsiyetine bakmask için alışveriş yapma dedi bidakinw isallh öğrenirsin hakkimDa hayirlisi Genişletmek için tıkla ... Alis veris ucun tezdi tam oyren sora basla
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 27 Ekim 2022 #12 Elifelis' Alıntı: Allah gonlunuzde hayırlı olanı versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum Oyla 0 Downvote
Elifelis' Alıntı: Allah gonlunuzde hayırlı olanı versin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum
İ İremmm Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 96 27 Ekim 2022 #13 Zeynep41' Alıntı: Canım valla benimde 14 te kız dedi bugun gittim 18 haftalığım kız olduğu kesinleşti hayırlısı olsun sağlıkla gelsin Genişletmek için tıkla ... Aaa bende de 14 haftalığım bugün gittim kıza benziyor dedi 2 hafta sonra gel.kesinleşir dedi bakalım inşallah yanılma olmaz Oyla 0 Downvote
Zeynep41' Alıntı: Canım valla benimde 14 te kız dedi bugun gittim 18 haftalığım kız olduğu kesinleşti hayırlısı olsun sağlıkla gelsin Genişletmek için tıkla ... Aaa bende de 14 haftalığım bugün gittim kıza benziyor dedi 2 hafta sonra gel.kesinleşir dedi bakalım inşallah yanılma olmaz
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 27 Ekim 2022 #14 İremmm' Alıntı: Aaa bende de 14 haftalığım bugün gittim kıza benziyor dedi 2 hafta sonra gel.kesinleşir dedi bakalım inşallah yanılma olmaz Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım Oyla 0 Downvote
İremmm' Alıntı: Aaa bende de 14 haftalığım bugün gittim kıza benziyor dedi 2 hafta sonra gel.kesinleşir dedi bakalım inşallah yanılma olmaz Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 30 Ekim 2022 #15 Adıgüzel' Alıntı: Evet kıza benzetti Genişletmek için tıkla ... Kıza benzettiyse kızdır canım benim kardesiminde öyleydi tersdi inşallah sağlıklı hayırlı kızın olur Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: Evet kıza benzetti Genişletmek için tıkla ... Kıza benzettiyse kızdır canım benim kardesiminde öyleydi tersdi inşallah sağlıklı hayırlı kızın olur
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 30 Ekim 2022 #16 Adıgüzel' Alıntı: Merhaba 17 haftalık hamileyim 3 kızım var doktora gittim bebeğin ters dedi cinsiyet te benzetme yaptı yanılma payı varmi Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım yanılma ihtimali de yüksek olmama ihtimali de yüksek rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah Oyla 0 Downvote
Adıgüzel' Alıntı: Merhaba 17 haftalık hamileyim 3 kızım var doktora gittim bebeğin ters dedi cinsiyet te benzetme yaptı yanılma payı varmi Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım yanılma ihtimali de yüksek olmama ihtimali de yüksek rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 30 Ekim 2022 #17 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olabilir canım yanılma ihtimali de yüksek olmama ihtimali de yüksek rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Kız erkek farketmez Allah'ım hayirli sağlıklı evlat nasip etsin Ayşem Herkeze inşallah Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olabilir canım yanılma ihtimali de yüksek olmama ihtimali de yüksek rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Kız erkek farketmez Allah'ım hayirli sağlıklı evlat nasip etsin Ayşem Herkeze inşallah
A Adıgüzel Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 77 30 Ekim 2022 #18 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olabilir canım yanılma ihtimali de yüksek olmama ihtimali de yüksek rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin ALLAH razi olsun cnm Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olabilir canım yanılma ihtimali de yüksek olmama ihtimali de yüksek rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin ALLAH razi olsun cnm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 30 Ekim 2022 #19 Hülya❤️' Alıntı: Kız erkek farketmez Allah'ım hayirli sağlıklı evlat nasip etsin Ayşem Herkeze inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım amin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ekim 2022 Adıgüzel' Alıntı: Amin ALLAH razi olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razi olsun inşallah Oyla 0 Downvote
Hülya❤️' Alıntı: Kız erkek farketmez Allah'ım hayirli sağlıklı evlat nasip etsin Ayşem Herkeze inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım amin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ekim 2022 Adıgüzel' Alıntı: Amin ALLAH razi olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden razi olsun inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 30 Ekim 2022 #20 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Amin canım amin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ekim 2022 Cümlemizden razi olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Amin canım amin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ekim 2022 Cümlemizden razi olsun inşallah Genişletmek için tıkla ...