D Demetti Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 2 26 Aralık 2024 #1 Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Ekli dosyalar IMG_0906.jpeg 1.1 MB · Görüntüleme: 66
N Nefes Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 102 26 Aralık 2024 #2 Demetti' Alıntı: Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Kıza benziyor sanki canın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın Oyla 0 Downvote
Demetti' Alıntı: Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Kıza benziyor sanki canın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 692 Konum Batman 26 Aralık 2024 #3 Demetti' Alıntı: Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Kız hissettim canım Allah gönlüne göre versin Oyla 0 Downvote
Demetti' Alıntı: Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Kız hissettim canım Allah gönlüne göre versin
D Demetti Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 2 26 Aralık 2024 #4 Nefes' Alıntı: Kıza benziyor sanki canın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... 11 haftalık allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2024 Bager duha 👼🤍' Alıntı: Kız hissettim canım Allah gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemizin Oyla 0 Downvote
Nefes' Alıntı: Kıza benziyor sanki canın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... 11 haftalık allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2024 Bager duha 👼🤍' Alıntı: Kız hissettim canım Allah gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemizin
N Nefes Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 102 26 Aralık 2024 #5 Demetti' Alıntı: 11 haftalık allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2024 Amin cümlemizin Genişletmek için tıkla ... Benimde kız canım ama ben baya geç öğrendim seninki gösterir erken inşallah Oyla 0 Downvote
Demetti' Alıntı: 11 haftalık allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Aralık 2024 Amin cümlemizin Genişletmek için tıkla ... Benimde kız canım ama ben baya geç öğrendim seninki gösterir erken inşallah