D Demetti Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 2 Dün 20:48 da #1 Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Ekli dosyalar IMG_0906.jpeg 1.1 MB · Görüntüleme: 29
N Nefes Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 29 Dün 21:22 da #2 Demetti' Alıntı: Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Kıza benziyor sanki canın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın Oyla 0 Downvote
Demetti' Alıntı: Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Kıza benziyor sanki canın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın
B Bager duha 👼🤍 Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 634 Konum Batman Dün 21:40 da #3 Demetti' Alıntı: Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Kız hissettim canım Allah gönlüne göre versin Oyla 0 Downvote
Demetti' Alıntı: Meraba anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Kız hissettim canım Allah gönlüne göre versin
D Demetti Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 2 Dün 21:43 da #4 Nefes' Alıntı: Kıza benziyor sanki canın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... 11 haftalık allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 21:43 da Bager duha 👼🤍' Alıntı: Kız hissettim canım Allah gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemizin Oyla 0 Downvote
Nefes' Alıntı: Kıza benziyor sanki canın inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın Genişletmek için tıkla ... 11 haftalık allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 21:43 da Bager duha 👼🤍' Alıntı: Kız hissettim canım Allah gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemizin
N Nefes Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 29 Dün 23:42 da #5 Demetti' Alıntı: 11 haftalık allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 21:43 da Amin cümlemizin Genişletmek için tıkla ... Benimde kız canım ama ben baya geç öğrendim seninki gösterir erken inşallah Oyla 0 Downvote
Demetti' Alıntı: 11 haftalık allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Dün 21:43 da Amin cümlemizin Genişletmek için tıkla ... Benimde kız canım ama ben baya geç öğrendim seninki gösterir erken inşallah