Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nisan Anneleri kategorisinde Prenses44 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nisan Anneleri
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Prenses44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ÇAĞNURR

Prenses44

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 14.haftada cinsiyet belli oldu yüzde 80 erkek dedi fakat sonradan değişirmi? Duyduklarıma göre değişen oluyormuş aklım karıştı kıyafet vs alcamda?

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım, öncelikle heyecanını çok iyi anlıyorum! 14. haftada %80 erkek denmesi güzel bir haber ama elbette aklına takılanlar olması da çok doğal.

Bazı durumlarda bebeklerin gelişimi nedeniyle cinsiyet tahminleri sonradan değişebilir. Özellikle 14. hafta gibi erken dönemlerde bu ihtimal biraz daha yüksek olabilir. Ama en güvenilir sonuçlar genellikle 16. haftadan sonra netleşir.

Henüz tam emin olamadan alışverişe başlamadan önce, bir sonraki kontrolünde doktorunla bu konuyu tekrar konuşmanı öneririm. Onun vereceği bilgi en sağlıklısı olacaktır. Biraz daha sabırlı ol, yakında müjdeyi alacaksın! 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 14.haftada cinsiyet belli oldu yüzde 80 erkek dedi fakat sonradan değişirmi? Duyduklarıma göre değişen oluyormuş aklım karıştı kıyafet vs alcamda?
Mrb cnm maşallah belli olmaz bence bıraz daha bekle şuan kıyafet için erken olabilir hayır'lısı olsun

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Değişen cinsiyet değil 😅 bazen pipiyle kordonu karıştırabiliyor detaylıda kesin belli olur yine de kıyafet alışverişini son haftalara bırakmak daha mantıklı oluyor bebek kilosu hatta değişen fikirler keşke bunu almasaydımlar havada uçuşuyor ayrıca bir aldın mı alışıyorsun hep almak istiyorsun ki çok çabuk büyüdükleri için çoğu gereksiz kalıyor kimini doya doya giydiremedim diye hayıflandığımız da oluyor cinsiyeti kesin olarak öğrensen de daha erken derim de sana kalmış ben kızım için ilk zamanlar sadece hastane çıkışı giydirmiştim hem misafirlerden çokça kıyafet geldi hem de ben bu sırada ne giydirip ne giydirmeyeceğimi belirleyerek alışveriş yaptım mesela patikli zıbın bize göre değildi kızım çok hareket ederdi patik kısmı ayak parmaklarına takılıyordu hey gidi günler 🥹

ÇAĞNURR

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Yanii banada yüzde 90 erkek dedi ama yüzde 10 yanılma payı var dedi bana detaylı ultrasona girmen gerek orda net öğrenirsin dedi

Tüm sayfalar yüklendi.