4aylık gebeyim doktora gidiyorum ama cinsiyet belli değil diyor acaba daha varmı cinsiyete
nslhnunl Kayıtlı Üye Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 48 19 Haziran 2021 #1 4aylık gebeyim doktora gidiyorum ama cinsiyet belli değil diyor acaba daha varmı cinsiyete
S Saniye dinler Kayıtlı Üye Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 15 19 Haziran 2021 #2 nslhnunl' Alıntı: 4aylık gebeyim doktora gidiyorum ama cinsiyet belli değil diyor acaba daha varmı cinsiyete Genişletmek için tıkla ... Canım bazı bebeklerde ters veya kapalı oldugu için gorunmeye biliyor ama belli olur merak etme ben 4 bucuk aylıkken ogrenmiştim hayırlısı olsun
nslhnunl' Alıntı: 4aylık gebeyim doktora gidiyorum ama cinsiyet belli değil diyor acaba daha varmı cinsiyete Genişletmek için tıkla ... Canım bazı bebeklerde ters veya kapalı oldugu için gorunmeye biliyor ama belli olur merak etme ben 4 bucuk aylıkken ogrenmiştim hayırlısı olsun
B Bla bla bla Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1,842 20 Haziran 2021 #3 Bende 14 haftalikken qittim erken dediler şuan 18 haftanın icindeyim sali kontrolüm war baklm hayırlıca öqrenirm bnde insaAllah
Bende 14 haftalikken qittim erken dediler şuan 18 haftanın icindeyim sali kontrolüm war baklm hayırlıca öqrenirm bnde insaAllah
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 20 Haziran 2021 #4 nslhnunl' Alıntı: 4aylık gebeyim doktora gidiyorum ama cinsiyet belli değil diyor acaba daha varmı cinsiyete Genişletmek için tıkla ... Ben 4 aylıkken öğrendim bazı bebekler göstermiyo Allah gönlüne göre versin
nslhnunl' Alıntı: 4aylık gebeyim doktora gidiyorum ama cinsiyet belli değil diyor acaba daha varmı cinsiyete Genişletmek için tıkla ... Ben 4 aylıkken öğrendim bazı bebekler göstermiyo Allah gönlüne göre versin
M MrymCetinkaya Kayıtlı Üye Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 983 20 Haziran 2021 #5 nslhnunl' Alıntı: 4aylık gebeyim doktora gidiyorum ama cinsiyet belli değil diyor acaba daha varmı cinsiyete Genişletmek için tıkla ... 16. Haftada genelde bellidir artık ama doktor tam goremiyir olabilir bebeğin pozisyonu duruşu yüzünden. İstersen farklı bir doktora görünbazen doktorlar net birşey söylemeye çekiniyorlar.
nslhnunl' Alıntı: 4aylık gebeyim doktora gidiyorum ama cinsiyet belli değil diyor acaba daha varmı cinsiyete Genişletmek için tıkla ... 16. Haftada genelde bellidir artık ama doktor tam goremiyir olabilir bebeğin pozisyonu duruşu yüzünden. İstersen farklı bir doktora görünbazen doktorlar net birşey söylemeye çekiniyorlar.