Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selin.33 tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,091 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Selin.33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selin.33

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Yardım ne olur 🙏🙏 bugün 18+6 olduk dr gittik bu defa kordon var göremiyorum dedi önce de bağdaş kurmuş görmedim dedi büyük olasılıkla kız demişti 3 aylıkken direkt gördüm erkek demişti başka bir dr deneyimli anneler yardım edin resimlerden kız mı erkek mi tahmininiz

Ekli dosyalar

• 20210805_142752.jpg
    20210805_142752.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 97
  • 20210805_142020.jpg
    20210805_142020.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 98

Ayşenur34

Kayıtlı Üye
rank
Yardım ne olur 🙏🙏 bugün 18+6 olduk dr gittik bu defa kordon var göremiyorum dedi önce de bağdaş kurmuş görmedim dedi büyük olasılıkla kız demişti 3 aylıkken direkt gördüm erkek demişti başka bir dr deneyimli anneler yardım edin resimlerden kız mı erkek mi tahmininiz
Bnce sen başka Dr gözuk canm doktora kemik yapısından bile anlıyor önce erkek deyipte sonra kız demek ne ya

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Bnce sen başka Dr gözuk canm doktora kemik yapısından bile anlıyor önce erkek deyipte sonra kız demek ne ya
Ve hiç düşünmüyor bu kadın gebe buna kafa yoracak diye çok düşüncesizler zaten hiç güven vermedi bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm o nasıl oluyor başka bir doktora git istersen bak ben hem özele hem devlete gidiyorum
Bende öyle yapıyorum devlette erkek demişlerdi 3 aylıkken özelde kıza benzetiyorum dedi ama oyaladı resmen

Cnm o nasıl oluyor başka bir doktora git istersen bak ben hem özele hem devlete gidiyorum
Bende öyle yapıyorum devlette erkek demişlerdi 3 aylıkken özelde kıza benzetiyorum dedi ama oyaladı resmen
Bazı doktorlar gerçekten saçmalıyor bnm ikinci gebeliğim de oğluma kız demişti doktor
Aynen öyle boş boş muhabbet ediyor cinsiyet deyince mırın kırın

Bazı doktorlar gerçekten saçmalıyor bnm ikinci gebeliğim de oğluma kız demişti doktor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar