Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmaberen tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,307 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Fatmaberen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler cinsiyeti kaçıncı haftada ögrendiz 13 haftalıkken bacaklarını kapatmış dedi dr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İçime erkek doğuyor ama çok istedigim için erkek bebge hamike olan anneler canınız ne istiyor en çok

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Allah gönlüne göre versin canım 🥰 ilk oğlumda ekşi turşu acı çok tüketmiştim ama değişiyor bazı erkek anneleri tatlıyı daha çok seviyor hamilelikte 😊

Ayşenur34

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler cinsiyeti kaçıncı haftada ögrendiz 13 haftalıkken bacaklarını kapatmış dedi dr

İçime erkek doğuyor ama çok istedigim için erkek bebge hamike olan anneler canınız ne istiyor en çok
Allah gönlüne göre versin inşallah oğlumu 13 haftada öğrenmiştim 🤲💙 oğlum da sürekli tuzlu kurabiye acı ekşi şeyler yiyodum doğuma yakın bir canım tatlı cekmişti kişiden kişiye değişiyor ama☺️

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Allah gönlüne göre versin inşallah oğlumu 13 haftada öğrenmiştim 🤲💙 oğlum da sürekli tuzlu kurabiye acı ekşi şeyler yiyodum doğuma yakın bir canım tatlı cekmişti kişiden kişiye değişiyor ama☺️
Erken ögrenmişsnz ne güzel benüm yaramaz bacagını kapatmıştı bnde hem tatlı hem tuzlu yiyorum

İnşAllah canım öğrenince yaz bende daha öğrenemedim 13+5 deyiz 🥰
Tam canım ayın 25 de gidecm inş gösterir

Ayşenur34

Kayıtlı Üye
rank
Erken ögrenmişsnz ne güzel benüm yaramaz bacagını kapatmıştı bnde hem tatlı hem tuzlu yiyorum

Tatlı şeyler yedin mi girmeden cnm bide Dr o haftalarda tahmin söylüyor genelde doğru çıkıyor sana bsy demedi mi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

İnşAllah canım aynen tatlı şeyler ye gitmeden önce hadi hayırlısı inşallah 🥰

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank

İlkinde yanlış hatırlamıyorsam 14 15, ikinci de 12, bunda 16. Haftada öğrenmiştim canım üçüde erkek ama hep farklı şeyler aşerdim ilkinde hep ekşi yedim, ikincide hep tatlı, bunda da hem ekşi hem tatlı yiyorum sürekli ne aşerdiğinin cinsiyetle alakası yok yani Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar