Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmaberen tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,307 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan Fatmaberen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
İlkinde yanlış hatırlamıyorsam 14 15, ikinci de 12, bunda 16. Haftada öğrenmiştim canım üçüde erkek ama hep farklı şeyler aşerdim ilkinde hep ekşi yedim, ikincide hep tatlı, bunda da hem ekşi hem tatlı yiyorum sürekli ne aşerdiğinin cinsiyetle alakası yok yani Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏☺️
Amin inş cnm allah seninde gönlüne göre versin inş 🙏

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler cinsiyeti kaçıncı haftada ögrendiz 13 haftalıkken bacaklarını kapatmış dedi dr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İçime erkek doğuyor ama çok istedigim için erkek bebge hamike olan anneler canınız ne istiyor en çok
Canımm bizde yeni öğrendik bende 13 haftalıkken çıktım net bisey söylemez diye düşünüyodum kesin erkek dedi Allah gönlüne göre versin 🥰

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım benim🤩 bi kızım var 3bucuk yasinda buda erkek olacak bi avazda doğuralım inşallah 😘😘
Benimde bi kızm var 5 yaşında inş buda erkek olur okadar heycanlıyımki merak heycan hepsi bi arada😘

İnşallah canım benim🤩 bi kızım var 3bucuk yasinda buda erkek olacak bi avazda doğuralım inşallah 😘😘
Senin normal dogum mu sezaryan mı

Racamize_4

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler cinsiyeti kaçıncı haftada ögrendiz 13 haftalıkken bacaklarını kapatmış dedi dr

İçime erkek doğuyor ama çok istedigim için erkek bebge hamike olan anneler canınız ne istiyor en çok
Ben ikisindede deli gibi cikolata tatli yedim bu hamileligimde tatliyi yiyemedim canim bile istemedi yine erkek dediler 34 haftalihim su anda son kontrolde dr kiz gibide dedi bakalim sabirsizlikla bekliyorum

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Ben ikisindede deli gibi cikolata tatli yedim bu hamileligimde tatliyi yiyemedim canim bile istemedi yine erkek dediler 34 haftalihim su anda son kontrolde dr kiz gibide dedi bakalim sabirsizlikla bekliyorum
Son kontrolde kız gibi derken özele görmediniz mi baya büyük çünkü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

İlk oğlumda hep tatlı yedim peynir et vb. Şeyler canım çekti ikinci hamileliğim yine aynı ama doktor kıza benzetti 13 haftalıkken sonra 17 haftalıkken kız gibi dedi öyle belirsiz kaldık kız diye bı sürü şey aldım ama ayrintilida netleşmesini bekleyeceğim oğlumda 14 haftada söylemişti acıbadem hast. Prof.ayni doktor bu arada pek ilgisiz bu gebeligimde hafta içi başka bir hast. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum

İlk oğlumda hep tatlı yedim peynir et vb. Şeyler canım çekti ikinci hamileliğim yine aynı ama doktor kıza benzetti 13 haftalıkken sonra 17 haftalıkken kız gibi dedi öyle belirsiz kaldık kız diye bı sürü şey aldım ama ayrintilida netleşmesini bekleyeceğim oğlumda 14 haftada söylemişti acıbadem hast. Prof.ayni doktor bu arada pek ilgisiz bu gebeligimde hafta içi başka bir hast. Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar