Cinsiyetini öğrendim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ozge03 tarafından oluşturulan Cinsiyetini öğrendim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,779 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyetini öğrendim
Konbuyu başlatan Ozge03
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Dryng321

Ozge03

Kayıtlı Üye
rank
Kaçıncı haftadasin

Kaçıncı haftada öğrendin cnm bazen kıza dönüyor şansına ☺️ sağlıklı olsunda
18 haftalığm bi mucize beklemiorm değil yani☺️ 13 haftalkken de erkek demşti ama sadece çıkıntısı var dedi bugnde aynı şeyi söledi ama kordon bağı olablr die ümit ediyorm 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen canım zamanı doldu artık erken mi doğacak bişey mi olacak korkuları geçti çok şükür istediği zaman gelsin beyefendi ☺️ artık değişmez cinsiyeti canım büyümüş net bellidir
Aynen canm ama işte Allahtan bir mucize bekliyorum 🤲

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Erkek olacak inşallah 1 oğlm var birde kızım olsun isterdim nasip kısmet sağlıklı olması önemli tabi 🙏 ama nedense haln içimde kız hissi var ve aile sağlk hekimndeki hemşire baktığnda kalp atışına göre kız dedi bi mucize olur heralde kız olması bilemedm paylaşmak istedm sizlerlede 🤗
Hyrlısı olsun inş saglıkla gelsin

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canm ama işte Allahtan bir mucize bekliyorum 🤲
Bende öyleydim canım 23 24 haftaya kadar her gittiğimde soruyordum dra en son ümidi kestim 😂 bide bana bunda herkes bu kesin kız diyordu eşim kızım diye konuşup duruyordu annemler pembe patik bandana şu bu almaya başlamıştı bile o kadar hazırlamıştım ki kendimi kız olacak diye Dr ilk erkek dediğinde oturdum ağladım çok kötü oldum eşim baya kızdı kız olsa sağlıklı olmasa daha mı iyi böylesi hayırlıymış Allah'ın verdiğine isyan mı ediyorsun birşey olsa ne yapacaksın ne yapıyorsun sen böyle diye o öyle deyince kendime geldim tabiki önemli olan sağlıklı olmaları da insan ister istemez etkileniyor

Ozge03

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleydim canım 23 24 haftaya kadar her gittiğimde soruyordum dra en son ümidi kestim 😂 bide bana bunda herkes bu kesin kız diyordu eşim kızım diye konuşup duruyordu annemler pembe patik bandana şu bu almaya başlamıştı bile o kadar hazırlamıştım ki kendimi kız olacak diye Dr ilk erkek dediğinde oturdum ağladım çok kötü oldum eşim baya kızdı kız olsa sağlıklı olmasa daha mı iyi böylesi hayırlıymış Allah'ın verdiğine isyan mı ediyorsun birşey olsa ne yapacaksın ne yapıyorsun sen böyle diye o öyle deyince kendime geldim tabiki önemli olan sağlıklı olmaları da insan ister istemez etkileniyor
Yaşadıklarını bende yaşadım desem bnde ağladm eşim aynı tepkiyi gösterdi bana haklı olarak
Bnmde eşimin ailesi kız istediğimi bldikleri halde inadına erkek dediler analiz yaptılar erkektir erkek falan die o yzdn biraz piskolojmde bozuldu ama erkekte evlattır başımın gözümn üstünde yeri var yeterki sağlıklı olsunlar
Ve kız kardeşmde yok oyzdn de istiodm bi kızm olsn die nasip artık

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Yaşadıklarını bende yaşadım desem bnde ağladm eşim aynı tepkiyi gösterdi bana haklı olarak
Bnmde eşimin ailesi kız istediğimi bldikleri halde inadına erkek dediler analiz yaptılar erkektir erkek falan die o yzdn biraz piskolojmde bozuldu ama erkekte evlattır başımın gözümn üstünde yeri var yeterki sağlıklı olsunlar
Ve kız kardeşmde yok oyzdn de istiodm bi kızm olsn die nasip artık
Çevre de çok etkiliyor insanı canım hayırlısı böyleymiş demekki iki tane aslan gibi oğlun olacak arkanda öyle düşün belki bir dahaki sefere kız olur düşünüyorsan tabi ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar