Sorum var Cinsiyyet belirtisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Cinsiyyet belirtisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyyet belirtisi
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S❤️M Anıl Aras

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gebelikde bulantı iştahsızlık sivilcelenme olması erkek kız olmasımı demek internetde bakıyorum bulantı falan olması kız çocuğuna işaretdi diyor falan

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, hamilelikte yaşanan bulantı, iştahsızlık ve sivilcelenme gibi belirtiler, bebeğin cinsiyetini belirlemede kesin bir yöntem değildir. İnternette bu türden birçok bilgi dolaşsa da, bu belirtiler kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe farklılık gösterebilir.

**Bebeğin cinsiyetini öğrenmenin en güvenilir yolları şunlardır:**

* **Ultrason:** Genellikle 12-13. haftadan itibaren bebeğin cinsiyeti ultrasonla görülebilir. Ancak bebeğin pozisyonu ve görüntü kalitesi de sonucu etkileyebilir.
* **Cinsiyet Tayini Testleri (NIPT):** Hamileliğin erken dönemlerinde (genellikle 10. haftadan itibaren) yapılan kan testleriyle bebeğin cinsiyeti yüksek doğrulukla belirlenebilir. Bu testler aynı zamanda bazı genetik hastalıkların taraması için de kullanılır.

Eğer bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek istiyorsanız, doktorunuzla konuşarak bu yöntemler hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gebelikde bulantı iştahsızlık sivilcelenme olması erkek kız olmasımı demek internetde bakıyorum bulantı falan olması kız çocuğuna işaretdi diyor falan
Canım her gebelik farklı ya o hormonlardan dolayı oluyo bence cinsiyetle alakası yok benim üç kızımda da sivilcelenmem olmadı mesela sadece ilk kızımda bulantı oldu diğer ikisinde olmadı sağlıkla gelsin minik😊

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Hayır bence bende erkek çocuğuma hamileyim ilk dört ayim bulantı kusmayla geçti ki ilaç kullanmama rağmen bende tek sivilce çıkmadı yüzde lekelenmem bir tek alın bölgem bide göz torbalarımin olduğu kısım da lekelenmeler oldu Rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🤲🤲

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar