Sorum var Cinsiyyet

• Konbuyu başlatan Aysheeee
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysheeee tarafından oluşturulan Cinsiyyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,040 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyyet
Konbuyu başlatan Aysheeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leylam19
A

Aysheeee

Guest
Salam. Ben 21 haftalık hamileyim. Birinci hamileliyim bebeğimin cinsiyyetini bilmiyorum. Bilmek istiyorum kim erkek hamileliyini nasıl geçitdi ne yiyecekler istedi onları söylesin hem de kız hamileliyinde neleri istediniz nasıl ağrılarınız oldu?

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
21 haftalıkda görünür cinsiyet ben hep ekşi aşerdim kızım oldu ekşi aşerirsen kız çoçuğu tatlı yersen erkek olur derler. Ama bunun yanlış hurafe olduğunu düşünyorum

A

Aysheeee

Guest
Ben de ekşi istedim ama diyorlar ki ekşi isteyince erkek çocuğu oluyor tatlı isteyince kız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Salam. Ben 21 haftalık hamileyim. Birinci hamileliyim bebeğimin cinsiyyetini bilmiyorum. Bilmek istiyorum kim erkek hamileliyini nasıl geçitdi ne yiyecekler istedi onları söylesin hem de kız hamileliyinde neleri istediniz nasıl ağrılarınız oldu?
Bunun ne yediğinle alakası yok canım ben de 24 haftalık gebeyim ikşnci bebeğime hala cinsiyetini bilmiypeum kendini göstermiyor. İlk bebeğim erkek ve ben deli gibi limon yerdim sonradan acı ve tatlı da çok yedim . Bu gebelğimde de öyle hwpsini seviyorum . Sadece oğlumda ağrım olmaz kanama olurdu bu minikte kanama yok ağrı çok var bakalım çarşamba dwtaylı var kendini göstercek mi

deneyimlianne

Kayıtlı Üye
rank
Ben kızıma hamile iken ilk aşerdiğim ekşi erikti.Sürekli ekşi yemek istedim.Oğluma hamile kaldığım da canım tatlı istiyordu.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

21 haftalıkda görünür cinsiyet ben hep ekşi aşerdim kızım oldu ekşi aşerirsen kız çoçuğu tatlı yersen erkek olur derler. Ama bunun yanlış hurafe olduğunu düşünyorum
Valla bende bu tez doğru çıktı

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ben kızıma hamile iken ilk aşerdiğim ekşi erikti.Sürekli ekşi yemek istedim.Oğluma hamile kaldığım da canım tatlı istiyordu.

Valla bende bu tez doğru çıktı
Oğluma gebe iken oturup 1 kilo ekşi erik yediğimi hatırlıyorum 😂😂. Bende yanlış çıktı mesela 😂😂. Canım kızınla oğlun arasjnda ne kadar ay var

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ha bi de çin takvimi ile cinsiyet tahmini yapılıyo.Ben iki bebeğimin cinsiyeti için Çin takvimi kullanmıştım.Ve cinsiyet tahmini doğru çıkmıştı

Amin, hepinizin çocuğunu
Ya bir bende mi tutmuyor şu şeyler 😂😂teyzem de yaptı onun kız çıktı doğru çıkmıştı. Oğlumda bebde kız gösteriyordu😂😂. Şimdi erkek gösteriyor ama miniğin cinisyeti belli bile değil 🥺🥺ah bir kendini gösterse kıayfet alacağım ama yok

Tüm sayfalar yüklendi.