Sorum var Cinsiyyet

• Konbuyu başlatan Aysheeee
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysheeee tarafından oluşturulan Cinsiyyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,040 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyyet
Konbuyu başlatan Aysheeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan leylam19
A

Aysheeee

Guest
Salam. Ben 21 haftalık hamileyim. Birinci hamileliyim bebeğimin cinsiyyetini bilmiyorum. Bilmek istiyorum kim erkek hamileliyini nasıl geçitdi ne yiyecekler istedi onları söylesin hem de kız hamileliyinde neleri istediniz nasıl ağrılarınız oldu?

deneyimlianne

Kayıtlı Üye
rank
Ya bir bende mi tutmuyor şu şeyler 😂😂teyzem de yaptı onun kız çıktı doğru çıkmıştı. Oğlumda bebde kız gösteriyordu😂😂. Şimdi erkek gösteriyor ama miniğin cinisyeti belli bile değil 🥺🥺ah bir kendini gösterse kıayfet alacağım ama yok
Bazı devlet hastaneleri yasak olduğu için görse de söylemiyo bebeğin cinsiyetini.Benim kızım için sürekli doktorlar yok kordonu önünde yok pozisyonu doğru değil deyip durdular.Düşünün yani 31 inci haftada öğrendim cinsiyetini özel hastaneye giderek

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bazı devlet hastaneleri yasak olduğu için görse de söylemiyo bebeğin cinsiyetini.Benim kızım için sürekli doktorlar yok kordonu önünde yok pozisyonu doğru değil deyip durdular.Düşünün yani 31 inci haftada öğrendim cinsiyetini özel hastaneye giderek
Uok canım kendi doktorum da göremedi iki jez özele gittim onlarda göremedi ya bağdaş kuruyor dediler yada kordon var dediler 5 farklı doktoe iki özel 2 devlet bir fakülte ama yok göstermedi kendini 😂😂

deneyimlianne

Kayıtlı Üye
rank
Uok canım kendi doktorum da göremedi iki jez özele gittim onlarda göremedi ya bağdaş kuruyor dediler yada kordon var dediler 5 farklı doktoe iki özel 2 devlet bir fakülte ama yok göstermedi kendini 😂😂
Utangaç bir bebiş galiba.İçimden kız geçti.Rabbim hayırlısını versin.

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Salam. Ben 21 haftalık hamileyim. Birinci hamileliyim bebeğimin cinsiyyetini bilmiyorum. Bilmek istiyorum kim erkek hamileliyini nasıl geçitdi ne yiyecekler istedi onları söylesin hem de kız hamileliyinde neleri istediniz nasıl ağrılarınız oldu?
Ben iki KİZİMDA aşırı tatlı yedim canım erkek bebkde tuzlu yiroruma 🤭

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Bunun ne yediğinle alakası yok canım ben de 24 haftalık gebeyim ikşnci bebeğime hala cinsiyetini bilmiypeum kendini göstermiyor. İlk bebeğim erkek ve ben deli gibi limon yerdim sonradan acı ve tatlı da çok yedim . Bu gebelğimde de öyle hwpsini seviyorum . Sadece oğlumda ağrım olmaz kanama olurdu bu minikte kanama yok ağrı çok var bakalım çarşamba dwtaylı var kendini göstercek mi
Cinsiyetini bilmiyormusun

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Salam ilk qızma hamilə olanda çox çətin keçirdim 9 ay 10 gün ürək bulanma qusma qanaxma iyilərə qarşı həssaslıq nə desən varidi uşağ sol tərəfimdə hərəkət edirdi. İndi İkinciyə hamiləyəm çox az ürək bulanmam oldu artıq demək olarki yoxdu. limonu çox yemək istiyirəm heç bir iyi məni narahat etmədi. Uşağ sağ tərəfimdədi çin təqvimi oğlan görsədir, 8 ay çox Rahat keçti. indi tonusum çıxıb uşağ baş aşağı dönmüyüb ama yenədə rahatcılıqdı və cinayəti qızdı bu prensesim məni heç narahat eləmədi belə şeylərin hamısı boş sözdü. Allahım bütün hamilələrə körpəsini sağ salamat qucağına almağı nəsib etsin Amin 🤲😊

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Salam ilk qızma hamilə olanda çox çətin keçirdim 9 ay 10 gün ürək bulanma qusma qanaxma iyilərə qarşı həssaslıq nə desən varidi uşağ sol tərəfimdə hərəkət edirdi. İndi İkinciyə hamiləyəm çox az ürək bulanmam oldu artıq demək olarki yoxdu. limonu çox yemək istiyirəm heç bir iyi məni narahat etmədi. Uşağ sağ tərəfimdədi çin təqvimi oğlan görsədir, 8 ay çox Rahat keçti. indi tonusum çıxıb uşağ baş aşağı dönmüyüb ama yenədə rahatcılıqdı və cinayəti qızdı bu prensesim məni heç narahat eləmədi belə şeylərin hamısı boş sözdü. Allahım bütün hamilələrə körpəsini sağ salamat qucağına almağı nəsib etsin Amin 🤲😊
He baci her qadın eyni olmur ki hormonları tutuzduran da olur bele tahminleri tutuzdurmayanlarda

G

Gülhanım

Guest
Bence ne yediğinle alakalı değil daha çok neyi seviyorsan canın onu istiyor gibi aslında ben eksi şeyleri severim tatlıysa hiç aram yoktur ilk gebeliğimde sürekli eksi şeyler isterdi canım şalgam çiğ köfte eksi ne varsa hatta bana kızın olucak derlerdi ama hurafe yani oğlum oldu şimdi 11 haftalığım yine canım ekşi şeyler istiyor cinsiyet öğrenmedim daha

Tüm sayfalar yüklendi.