Çıt diye ses🤷‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Çıt diye ses🤷‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 954 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çıt diye ses🤷‍♀️
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bazen sizinde karnınızdan çıt diye ses geliyor mu?? Çok araştırdım çoğu kişi çıt diye ses geliyo diye yazmış ama bilimsel Bi açıklaması yokmuş çok garip geldi

Zuhal23

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bazen sizinde karnınızdan çıt diye ses geliyor mu?? Çok araştırdım çoğu kişi çıt diye ses geliyo diye yazmış ama bilimsel Bi açıklaması yokmuş çok garip geldi
Bende hiç olmadı yada ben fark etmiyroum 🤭çit Allah Allah kaç haftalık canım benim 28. Hafta

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank

Zuhal23

Kayıtlı Üye
rank
Çıt diye parmak kütler gibi cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

38 bitiyo cnm kemik sesi çok tuhaf geldi
Hmm o zaman bende olmaması normal senin çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırla gelsin kuzum normaldir büyük ihtimalle yine de doktora sor bakalım

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Hmm o zaman bende olmaması normal senin çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırla gelsin kuzum normaldir büyük ihtimalle yine de doktora sor bakalım
Tamam kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.