Civi batmasi... Acil

• Konbuyu başlatan Bir anne adayi
  • Toplam 24 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bir anne adayi tarafından oluşturulan Civi batmasi... Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,576 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Civi batmasi... Acil
Konbuyu başlatan Bir anne adayi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
B

Bir anne adayi

Guest
Kizlar, aksam ustu ayagimin altina kuflu/ paski ir civinin ucu batti. Kan akittim, kolonya ile temizledim. Su an hersey normal, sisme kizarma yok, sadece yeri belli iste, basina boyle birsey gelen var mi? Korkuyorum enfeksiyondan.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar, aksam ustu ayagimin altina kuflu/ paski ir civinin ucu batti. Kan akittim, kolonya ile temizledim. Su an hersey normal, sisme kizarma yok, sadece yeri belli iste, basina boyle birsey gelen var mi? Korkuyorum enfeksiyondan.
Geçmiş olsun canım kaç haftalık bebeğin?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tetanoz aşını olmuş muydun?

B

Bir anne adayi

Guest
22 haftaligiz cnm, sagol, hayir olmadim. Tr disinda bir ulkedeyim, burada hamilelikte tetanoz bahsi gecmiyor hic, en azindan bana soylenmedi, etrafimdanda duymadim olan arkadasimi. Bebek yeni dogunca ve ilk okulda yapiyorlar sanirim. Sadece deriyi deldi, ama tedirgin oldum yinede. Bilemedim... :(

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
22 haftaligiz cnm, sagol, hayir olmadim. Tr disinda bir ulkedeyim, burada hamilelikte tetanoz bahsi gecmiyor hic, en azindan bana soylenmedi, etrafimdanda duymadim olan arkadasimi. Bebek yeni dogunca ve ilk okulda yapiyorlar sanirim. Sadece deriyi deldi, ama tedirgin oldum yinede. Bilemedim... :(
Hmm burada hep yapılıyor canım doğum zamanı annenin mikrop enfeksiyon kapmaması için çok derin batmadıysa birşey olacağını sanmıyorum

B

Bir anne adayi

Guest
Gerekirse yaptiririmda ama mecburi degil hani orada ki gibi.dedigim gibi deriyi deldi sadece cok kanamam sisme agri aci olmadi. Insallah birsey olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar