B
Bir anne adayi
Guest
Akti biraz, bende sIktim bir iki defa olani cikarttim canimBattıgında kan geldiyse korkma cnm
Akti biraz, bende sIktim bir iki defa olani cikarttim canimBattıgında kan geldiyse korkma cnm
Canım ben basimdan geçen bir mevzuyu anlatayım alakasız olacak ama olsun ben 5 inci sınıfa giderken paslı çivi ayagimin altına battı kanattim kendim kolonya ile de temizlemisti annem ozamanlar sonra agri acı şişme falan ilk baslarda yoktu 1 hafta sonra ayağımın üzerine basamaz oldum aniden şişti agri yaptı enfeksiyon kapmış orası hemen aşı yaptılar 2 hafta da gözetim altında tuttular o zaman doktor zamanında gelmeseydi daha da kötü olabilirdi demişti seni korkutmak falan değil amacım gebelikte bu durumla hiç karşılaşmadım bilgim de yok ama sen gene de bir doktora görün derim emin olursun en azindanKizlar, aksam ustu ayagimin altina kuflu/ paski ir civinin ucu batti. Kan akittim, kolonya ile temizledim. Su an hersey normal, sisme kizarma yok, sadece yeri belli iste, basina boyle birsey gelen var mi? Korkuyorum enfeksiyondan.
Evet, yarin gorunmei dusunuyorum canim. Cok derin mi batmisti senin?Canım ben basimdan geçen bir mevzuyu anlatayım alakasız olacak ama olsun ben 5 inci sınıfa giderken paslı çivi ayagimin altına battı kanattim kendim kolonya ile de temizlemisti annem ozamanlar sonra agri acı şişme falan ilk baslarda yoktu 1 hafta sonra ayağımın üzerine basamaz oldum aniden şişti agri yaptı enfeksiyon kapmış orası hemen aşı yaptılar 2 hafta da gözetim altında tuttular o zaman doktor zamanında gelmeseydi daha da kötü olabilirdi demişti seni korkutmak falan değil amacım gebelikte bu durumla hiç karşılaşmadım bilgim de yok ama sen gene de bir doktora görün derim emin olursun en azindan
Tetanoz aşısı olmamışsınız bi doktora danışın geçmiş olsunKizlar, aksam ustu ayagimin altina kuflu/ paski ir civinin ucu batti. Kan akittim, kolonya ile temizledim. Su an hersey normal, sisme kizarma yok, sadece yeri belli iste, basina boyle birsey gelen var mi? Korkuyorum enfeksiyondan.
İçin rahat eder en azından canımEvet, oyle yapicam herhalde
İnşAllah birşey olmaz cnmAkti biraz, bende sIktim bir iki defa olani cikarttim canim
Yok çok derin değildiEvet, yarin gorunmei dusunuyorum canim. Cok derin mi batmisti senin?