Civi batmasi... Acil

• Konbuyu başlatan Bir anne adayi
  • Toplam 24 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bir anne adayi tarafından oluşturulan Civi batmasi... Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,576 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Civi batmasi... Acil
Konbuyu başlatan Bir anne adayi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar, aksam ustu ayagimin altina kuflu/ paski ir civinin ucu batti. Kan akittim, kolonya ile temizledim. Su an hersey normal, sisme kizarma yok, sadece yeri belli iste, basina boyle birsey gelen var mi? Korkuyorum enfeksiyondan.
Canım ben basimdan geçen bir mevzuyu anlatayım alakasız olacak ama olsun ben 5 inci sınıfa giderken paslı çivi ayagimin altına battı kanattim kendim kolonya ile de temizlemisti annem ozamanlar sonra agri acı şişme falan ilk baslarda yoktu 1 hafta sonra ayağımın üzerine basamaz oldum aniden şişti agri yaptı enfeksiyon kapmış orası hemen aşı yaptılar 2 hafta da gözetim altında tuttular o zaman doktor zamanında gelmeseydi daha da kötü olabilirdi demişti seni korkutmak falan değil amacım gebelikte bu durumla hiç karşılaşmadım bilgim de yok ama sen gene de bir doktora görün derim emin olursun en azindan

B

Bir anne adayi

Guest
Canım ben basimdan geçen bir mevzuyu anlatayım alakasız olacak ama olsun ben 5 inci sınıfa giderken paslı çivi ayagimin altına battı kanattim kendim kolonya ile de temizlemisti annem ozamanlar sonra agri acı şişme falan ilk baslarda yoktu 1 hafta sonra ayağımın üzerine basamaz oldum aniden şişti agri yaptı enfeksiyon kapmış orası hemen aşı yaptılar 2 hafta da gözetim altında tuttular o zaman doktor zamanında gelmeseydi daha da kötü olabilirdi demişti seni korkutmak falan değil amacım gebelikte bu durumla hiç karşılaşmadım bilgim de yok ama sen gene de bir doktora görün derim emin olursun en azindan
Evet, yarin gorunmei dusunuyorum canim. Cok derin mi batmisti senin?

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar