Arkadaşlar görüyorum ki genel olarak bebek sünnetiyle ilgili sorularınız oluyor. Kararsızlıklar oluyor. Ben başımdan gecen olayı anlatıp size fikir ver mek isterim.. Bnm oğlum su an 4 yasına girecek. Gecen yaz yani 3 yasında sünnet ettirmek istedik bezden daha cıkarmamıstım çişe alısmadan önce sünnet olsun istedik. Önce evde plsun dedik sonra maliyeti artınca bi de tutamayız belki cocugu diyerek hastaneden randevu aldık. Neyse gün geldi gittik ameliyathaneye bizi almadılar en azından damaryolu acılana kadar yanında olalım dedik izin vermediler. Tabi kapıdan içeri giderken cocuk hemşirenin kucagında bize nasıl baktı hala unutamıyorum cok aglafım ben o zaman. Neyse 15 dk sonra herkesin cocugu babasının kucagına verildi sakin sakinler. Bizim cocuk sedyeye bagkı bi sekilde bagıra bagıra hastaneyi yıkar bi vaziyette geldi beni kucagına al die yalvarıyor cocuk bagırıyor o aglıyo ben aglıyorum. Neyse servise cıktık 2 saat burdasınız çişini yapınca gidersiniz dediler. Çocuga bezini takacam taktırmadı 2 saat boyınca hatta o gün cıkana kadar bagırdı mosmor oldu. Tabi serviste üstünü giydirirken her yerinde parmak izleri el izleri vardı sanki dövülmüş gibi biz cıldırdık tabi eşim hemşirelerle kavga etti bu ne biçim sünnet die. Agladıkca kanıyo pipisi ben sakinleştirmeye calısıyorum kucagımdan inmiyor beni bırakma kesecekler dio ay cok kötüydü anlatamam. Neyse eve geldik pansumanın ardımdan kantoron yagı kullandık 5 günde iileşti tam cocuk beşikten inerken kenarına carptı bagırdı canı acıdı tekrar basa döndük kanıyo şişti morardı aldık baska bi bayan cerraha götürdük. Kadın dedi ki canım nie bu yada kadar beklediniz. Önermiyoruz 1.5 ve 6 yas arasının sünnetini biz dedi. Dedim bize böle bişi denmedi. Bebekken hatta hastane cıkısı sünnet ettirenler oluyo 3 gün sürmüyo iileşmesi dedi. Tabi biz bilmiyorduk bunları. Neyse cocugun piskolojisi bozuldu ne hocalar ne piskologlara götürdük geceleri aglıyo kesmeyşn dio ellemeyin dio altını değiştirmiyo iki kişi tutuyoruz da alt değiltiriyorduk. Vesselam sevgili anneler bebeğiniz küçükken yaptırıp kurtulun. Ablam 40 cıkmadan evde yaotırdı uyusturmadılar aglamadı bike yegenim. Ben cok pişmanım tabi son pişmanlık fayda etmedi maalesef