Bak @Kayra'nın Annesi 👼🏼 ve @Gamze Hümeyra tecrübeli anne oldukları için bnden daha iyi biliyorlar yerim ben onlarıAğrısı mı var acaba hülyam yada çıplak elle karnına dokun karnı çok sert mi eğer sertse kabızlık ve gaz sorunu vardır
Bak @Kayra'nın Annesi 👼🏼 ve @Gamze Hümeyra tecrübeli anne oldukları için bnden daha iyi biliyorlar yerim ben onlarıAğrısı mı var acaba hülyam yada çıplak elle karnına dokun karnı çok sert mi eğer sertse kabızlık ve gaz sorunu vardır
Bende seni yerim kız. Gamze benden daha tecrübeli onun eline su dökememBak @Kayra'nın Annesi 👼🏼 ve @Gamze Hümeyra tecrübeli anne oldukları için bnden daha iyi biliyorlar yerim ben onları❤
Tamam kuzum teşekkür ederimKıyamam ya karnina masaj yap iyi gelir
Yaa öyle miBende seni yerim kız. Gamze benden daha tecrübeli onun eline su dökemem. Benim ikinci yolda gamzenin maşallahı var 19 ayda ne öğrendimse onu söylüyorum
![]()
Rica ederim kuzumTamam kuzum teşekkür ederim![]()
O zaman evde sebze süzgeci filan var mı umut için aldığın eğer varsa elma vs varsa sert bir meyve ve sulu içine koyup elime ver ilk önce sw ağzına tut ki yemek olduğunu anlasın canım diş etlerini oda rahatlatır. Birde ağrı kesici varsa ağrı kesici ver miniğe . Kurban olurum ona yaEvet kuzum kziginca isirmaya çalışıyor![]()
Ayy canm ya inşallah iyileşir hmnTamam kuzum teşekkür ederim![]()
Öyle öyle acemilikten ustalığa geçiyorumYaa öyle mi![]()
Eller agizda kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
![]()
Ağrı kesici ver rahatlarEvet kuzum kziginca isirmaya çalışıyor![]()