Çok ağrıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Çok ağrıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,033 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok ağrıyor
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bir kaç gündür çok başım ağrıyor ne yaptıysam geçmedi Allah aşkına etkili bişi soyekyij bu salak parol lolipop şeker gibi bir işe yaramaio bnde ya artık majezik iccem yani

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bu birkaç gündür bendede şiddetli derecede oluyor benimkisi kahveyle hafifliyor kuzum sanada tavsiye ederim

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Tansiyon yüksekliğinde de baş ağrısı oluyor, tansiyonunu ölç canım ona göre hareket et.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tansiyon yüksekliğinde de baş ağrısı oluyor, tansiyonunu ölç canım ona göre hareket et.
Ya tansiyon aleti yok bizde ama aynı zmnda gözüm kararıyor ayakda anlamdm düşecek gibi oluyrm

Bu birkaç gündür bendede şiddetli derecede oluyor benimkisi kahveyle hafifliyor kuzum sanada tavsiye ederim
Kahvede yasaak bana refluden dolayı ne kdr mentollü şey var sürdüm kafama 😅😅😅😅artık geçsin

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank

Ya tansiyon aleti yok bizde ama aynı zmnda gözüm kararıyor ayakda anlamdm düşecek gibi oluyrm

Kahvede yasaak bana refluden dolayı ne kdr mentollü şey var sürdüm kafama 😅😅😅😅artık geçsin
Tansiyonun düşmüş sürekli bende de oluyor tuzlu ayran iç tuzlu bişey ye canım iyi gelir

Saniye

Kayıtlı Üye
rank
Bende de oluyordu iki gündür üst üste şiddetli baş ağrısı yaşadım tansiyon fln düşük çıkıyordu bugün en sonunda dayanamadım acile gittim serum taktilar rahatladım bence sizde gidin evde geçmiyor

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bir kaç gündür çok başım ağrıyor ne yaptıysam geçmedi Allah aşkına etkili bişi soyekyij bu salak parol lolipop şeker gibi bir işe yaramaio bnde ya artık majezik iccem yani
Canim benimkide öyle ağriyo dayanamıyom bende bugün kaynanamın migren ilacindan içtim 2 saat iyi geldi yine başladı uyuyamiyom midem bulaniyo çok kötüyum bende tavsiyesi olan banada söylesin lutfen

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Migreniniz varsa nane yağı veya viks sürüp kafasinizi sıkı sıkı cemberle bağlayın ben o şekilde rahatlıyorum ama tansiyon da olabilir bebiş var sonuçta bi hastaneye gidin bence

Tüm sayfalar yüklendi.