Çok ağrıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Çok ağrıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,085 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok ağrıyor
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Linass

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba onbeş haftalık hamileyim iki gündür çok bel ağrısı var ve bacaklarıma vuruyor birde aşırı sarı su kusuyrm doktora gideyimmi sizce neden olur eşimde ultrasona karşı akıntı normal gitmeyelim dyr

Linass

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba onbeş haftalık hamileyim iki gündür çok bel ağrısı var ve bacaklarıma vuruyor birde aşırı sarı su kusuyrm doktora gideyimmi sizce neden olur eşimde ultrasona karşı akıntı normal gitmeyelim dyr
Gebelikte kusma normal değil ki gitmen lazım zehirlenmiş olabilirsin ben ateşle başladı kusma oldu gittim kovid olmuşum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Senin gibi alakasız bir şekilde safra gibi su çıkıyordu ateş sonrası geldi ertesi gün de sarı ya döndü covid olmuşum meğer ağrım da vardı bacaklarım sızlıyodu

Dilek0034

Kayıtlı Üye
rank
Bel ve bacak ağrısı bendede var 23 haftalık hamileyim ve hala sabahları sarı acı su kusuyorum bitmedi gitti

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Bel ve bacak ağrısı bendede var 23 haftalık hamileyim ve hala sabahları sarı acı su kusuyorum bitmedi gitti
Off bnde iki gündür var anlamadm sunhaftaya kdr bisim yokdu

Gebelikte kusma normal değil ki gitmen lazım zehirlenmiş olabilirsin ben ateşle başladı kusma oldu gittim kovid olmuşum

Senin gibi alakasız bir şekilde safra gibi su çıkıyordu ateş sonrası geldi ertesi gün de sarı ya döndü covid olmuşum meğer ağrım da vardı bacaklarım sızlıyodu
Ateş yok sadece bnlar var gebelikte kusma neden normal değil ya dokuz ay kusanlar var normal anlamdm

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum içinde şüphe varsa doktora görünebilirsin. Bende 17. Haftamdayım kusma devam ediyor ve arada bel ağrısı olabiliyor

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Canım kesin git ultrasonda birşey olmaz eşin karşı olabilir ama zararlı olsa zaten bakmazlar ultrason ile kesin git bence test fln yaparlar kan kovit

Tüm sayfalar yüklendi.