Sorum var Çok çok korkuyom

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Çok çok korkuyom başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,296 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok çok korkuyom
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
Hmm bizde eşimle çocuklar ile dışarı çıkıcaz şimdi canım hava güzel
Rahatsızmsin canım
Oh ne güzel keyif sizin valla 😍
Yok çok şükür iyiyim canım, çocuklara hasta kaydı yaptırıcam,
Şartlı sağlık yardımı alıyoruz ya 2 ayda bir, muayene olduklarına dair kayıt olmayınca o ay vermiyorlar, yatirmıyorlar parayı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aaa o nasıl oluyor
Gidemedim zaten, kardeşim gelmedi götürmeye 😒 yarın belki götürecek birini bulursam, inşallah.😔
Şöyle cnm yani normalde çocuklu ailelere şartlı sağlık yardımı veriliyor ya bı ara tesadüfen sağlık ocağına çocukları hiç goturmedim yani çok şükür iyilerdi bende goturmedim o yüzden,
Sonra maaş zamanı geldi, maaş dediğim bu şartlı sağlık yardımı işte, baktım ki yatmamış sonra sosyal yardımlaşmaya gidip sordum neden yatmadı diye dediler ki bu süreç içerisinde hiç sağlık ocağında hasta kaydı yok çocukların dediler. Olması mı gerekiyor dedim ,tabi ki adı üstünde şartlı sağlık yardımı ,yani çocuklar hasta değilse bile hasta kaydı byapman gerekiyormuş,

Tüm sayfalar yüklendi.