Çok halsiz düştüm birden neden acaba?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneadayadayı tarafından oluşturulan Çok halsiz düştüm birden neden acaba? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,154 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Çok halsiz düştüm birden neden acaba?
Konbuyu başlatan Anneadayadayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın arkadaşlar bu sabah işe gittim ve mide bulantısı baş dönmesi derken en sonunda tüm gücüm çekildi resmen. Bir saksıyın bie kaldıracak gücüm kalmadı ve eve geri döndüm. Bu normal mi? Doktoru aramalı mıyım? Veya ne yapsam iyi gelir? 18+3 hamilelik dönemim.

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Günaydın arkadaşlar bu sabah işe gittim ve mide bulantısı baş dönmesi derken en sonunda tüm gücüm çekildi resmen. Bir saksıyın bie kaldıracak gücüm kalmadı ve eve geri döndüm. Bu normal mi? Doktoru aramalı mıyım? Veya ne yapsam iyi gelir? 18+3 hamilelik dönemim.
Canim dinlenmen gerek kendini yorma dinlen

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Normal kuzum dinlenmem gerekiyor ilk haftalar bulantı halsizlik olur aşırı ağrın ve kanaman olmadığı sürece korkma. Maalesef bende öyleyim aşırı mide bulantım ve halsizlik var başımda dönüyor sabah kan verdim sağlık ocağında yarın çıkar Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaAllah hamile değilimdir henüz çok erken kaldırabilecek gücüm yok 😔Allah isteyenlere nasip etsin inşaAllah 🤲

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Normal kuzum dinlenmem gerekiyor ilk haftalar bulantı halsizlik olur aşırı ağrın ve kanaman olmadığı sürece korkma. Maalesef bende öyleyim aşırı mide bulantım ve halsizlik var başımda dönüyor sabah kan verdim sağlık ocağında yarın çıkar Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaAllah hamile değilimdir henüz çok erken kaldırabilecek gücüm yok 😔Allah isteyenlere nasip etsin inşaAllah 🤲
Amin canım Allah isteyenlere versin ❤️ Ya artık 18 haftadayım tam her şey bitti derken yine yeniden.

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynısı olduğu zaman kan değerlerim düşmüştü sınırdaydı değerlerine baktır istersen tansiyon da olabilir ama bence kansızlık olmuştur

Tüm sayfalar yüklendi.